Ősszel tervezik bemutatni a The Morning Show című sorozatot, amelynek Jennifer Aniston és Reese Witherspoon lesznek a főszereplői. A két név szinte száz százalék a sikerre, bár még tartogathat meglepetéseket a műsor.

Jennifer Aniston a Jóbarátok óta szinte biztosíték mindenre. Igen, azokra a filmekre is, amelyekben bugyuta komikát játszik. Reese Witherspoont pedig a Doktor Szöszi és a Hatalmas kis hazugságok után – az Oscar-díjról nem is beszélve (A nyughatatlan, 2005 – a szerk.) –, joggal nevezhetjük A-listás sztárnak. Idén ősszel az Apple TV egy új sorozatot készít a két színésznővel, amelyben a reggeli hírek műsorvezetőinek életét mutatják be. A The Morning Show pontosabban azokról szól, akik minden reggel felkeltik az Egyesült Államok lakosait, valamint a kihívásokról, amelyekkel ez a munka együtt jár.

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston / Fotó: Imdb

Nemrég megjelent az első teaser előzetes, amelyben éppen csak belekukkanthatunk, hogyan is fog majd kinézni a sorozat. Halljuk Aniston, Witherspoon hangját is, valamint Steve Carrellt, aki szintén szerepet kapott a showban. Mindössze alig egyperces az egész előzetes, de elsőre igencsak ígéretesnek tűnik a sorozat. Bár a stáblista alapján is következtethetünk, hogy az Apple televíziós platformja nem szeretne kockáztatni, a nagy nevekkel aligha lehet elhibázni valamit.

Ők a 10 legjobban fizetett színésznő Hollywoodban / ContextUs

A Marvel filmstúdió Bosszúállók-sorozatának Fekete Özvegye 40,5 millió dollár adózás előtti bevételre tett szert 2017 júniusa és 2018 júniusa között az amerikai magazin becslése szerint. A 33 éves színésznő, aki 2017-es bevételeinek megnégyszerezésével taszította le tavalyi trónjáról Emma Stone-t, a szuperhősmozi negyedik epizódjában is visszatér a mozivászonra 2019-ben.

A 10 részes első évad után máris megérkezett a kérés a második évadra. A cég egyelőre nem jelentkezett pontos dátummal a bemutatót illetően, de mindössze egy hónapra vagyunk az ősztől. Talán már nem kell sokat várnunk, de addig is be kell érnünk a rövid előzetessel és néhány fotóval, amelyek a forgatás alatt készültek.

Íme, az előzetes:

The Morning Show – Official Teaser Trailer | Apple TV+

The news is only half the story. Watch The Morning Show now on the Apple TV app: https://apple.co/_TheMorningShow What happens when the people you trust to t…

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet