Hallgatom Sötét, nyúlós méreg a negatív szó – Mondja a...

Sötét, nyúlós méreg a negatív szó – Mondja a The Royal Freak Out

Promóció

A negatív gondolatokat állítja középpontba a budapesti The Royal Freak Out új videója, amit a Poison című dalukhoz készítettek.

Promóció

December 14-én a Dürer Kertben zárja lemezturnéját és az évet a The Royal Freak Out, ennek apropóján egy új klipet is készítettek. Az októberben megjelent nagylemez egyik leghúzósabb dala a Poison, amihez eredetileg csak egy szövegvideót terveztek.

The Royal Freak Out zenekar

Azonban a koncepció magát felépítve ennél jóval több lett. Ahogy elkezdték a szövegvideót kidolgozni, rájöttek, hogy a magukhoz képest rövid dalban több az instrumentális rész, mint a vokális. Ezt valamivel ki akartak tölteni, így épült fel Borics Virág grafikai koncepciója.

Ha még nem hallottál a The Royal Freak Outról, most itt az idő!

Alig egy éve a Full Circle című EP-jével robbant be a hazai rock-életbe a The Royal Freak Out, és máris óriási sikereket érnek el. Múlt héten ért véget az Ígéretes Titánok és a NOWmagazin közös tehetségkutatója, amit elsöprő lendülettel nyertek meg, így főműsor időben, szombati napon játszhatnak majd az EFOTTon.

Ellentétben a szeptemberben megjelent Miss Misery klippel, ami abszolút a nyarat idézi, a Poison videója sötét, nyúlós, esős, mint az ősz.

The Royal Freak Out – Poison (official lyric video)

The Royal Freak Out’s Poison form the new album A Step Beyond the Fading Line (2018.) Get the official album here: http://www.nowbooks.hu/termek/trfo-a-step-beyond-the-fading-line/ Concert: 12.14 Budapest /w Buso von Kobra @ Dürer Kert https://www.facebook.com/events/902888166578286/ Follow The Royal Freak Out: w: http://www.nowbooks.hu/rfo/ fb: https://www.facebook.com/theroyalfrea…

A zenekart élőben legközelebb december 14-én a Dürer Kertben láthatjátok. Egyben lezárja a lemezturnét és az idei évüket is a zenekar. Vendégük lesz a szegedi minimál Bogart és a Buso von Kobra.

Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3