Sötét, nyúlós méreg a negatív szó – Mondja a The Royal Freak Out

A negatív gondolatokat állítja középpontba a budapesti The Royal Freak Out új videója, amit a Poison című dalukhoz készítettek.

December 14-én a Dürer Kertben zárja lemezturnéját és az évet a The Royal Freak Out, ennek apropóján egy új klipet is készítettek. Az októberben megjelent nagylemez egyik leghúzósabb dala a Poison, amihez eredetileg csak egy szövegvideót terveztek.

RFO Robot NOW 6671
The Royal Freak Out zenekar

Azonban a koncepció magát felépítve ennél jóval több lett. Ahogy elkezdték a szövegvideót kidolgozni, rájöttek, hogy a magukhoz képest rövid dalban több az instrumentális rész, mint a vokális. Ezt valamivel ki akartak tölteni, így épült fel Borics Virág grafikai koncepciója.

Ha még nem hallottál a The Royal Freak Outról, most itt az idő!

Alig egy éve a Full Circle című EP-jével robbant be a hazai rock-életbe a The Royal Freak Out, és máris óriási sikereket érnek el. Múlt héten ért véget az Ígéretes Titánok és a NOWmagazin közös tehetségkutatója, amit elsöprő lendülettel nyertek meg, így főműsor időben, szombati napon játszhatnak majd az EFOTTon.

Ellentétben a szeptemberben megjelent Miss Misery klippel, ami abszolút a nyarat idézi, a Poison videója sötét, nyúlós, esős, mint az ősz.

The Royal Freak Out – Poison (official lyric video)

The Royal Freak Out’s Poison form the new album A Step Beyond the Fading Line (2018.) Get the official album here: http://www.nowbooks.hu/termek/trfo-a-step-…

A zenekart élőben legközelebb december 14-én a Dürer Kertben láthatjátok. Egyben lezárja a lemezturnét és az idei évüket is a zenekar. Vendégük lesz a szegedi minimál Bogart és a Buso von Kobra.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból