Hallgatom Sötét, nyúlós méreg a negatív szó – Mondja a...

Sötét, nyúlós méreg a negatív szó – Mondja a The Royal Freak Out

Promóció

A negatív gondolatokat állítja középpontba a budapesti The Royal Freak Out új videója, amit a Poison című dalukhoz készítettek.

Promóció
- Advertisement -

December 14-én a Dürer Kertben zárja lemezturnéját és az évet a The Royal Freak Out, ennek apropóján egy új klipet is készítettek. Az októberben megjelent nagylemez egyik leghúzósabb dala a Poison, amihez eredetileg csak egy szövegvideót terveztek.

The Royal Freak Out zenekar

Azonban a koncepció magát felépítve ennél jóval több lett. Ahogy elkezdték a szövegvideót kidolgozni, rájöttek, hogy a magukhoz képest rövid dalban több az instrumentális rész, mint a vokális. Ezt valamivel ki akartak tölteni, így épült fel Borics Virág grafikai koncepciója.

Ha még nem hallottál a The Royal Freak Outról, most itt az idő!

Alig egy éve a Full Circle című EP-jével robbant be a hazai rock-életbe a The Royal Freak Out, és máris óriási sikereket érnek el. Múlt héten ért véget az Ígéretes Titánok és a NOWmagazin közös tehetségkutatója, amit elsöprő lendülettel nyertek meg, így főműsor időben, szombati napon játszhatnak majd az EFOTTon.

Ellentétben a szeptemberben megjelent Miss Misery klippel, ami abszolút a nyarat idézi, a Poison videója sötét, nyúlós, esős, mint az ősz.

The Royal Freak Out – Poison (official lyric video)

The Royal Freak Out’s Poison form the new album A Step Beyond the Fading Line (2018.) Get the official album here: http://www.nowbooks.hu/termek/trfo-a-step-beyond-the-fading-line/ Concert: 12.14 Budapest /w Buso von Kobra @ Dürer Kert https://www.facebook.com/events/902888166578286/ Follow The Royal Freak Out: w: http://www.nowbooks.hu/rfo/ fb: https://www.facebook.com/theroyalfrea…

A zenekart élőben legközelebb december 14-én a Dürer Kertben láthatjátok. Egyben lezárja a lemezturnét és az idei évüket is a zenekar. Vendégük lesz a szegedi minimál Bogart és a Buso von Kobra.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3