The Upside down: Itt a hely, ahol mindannyian szívesen lennénk törzsvendégek!

Azt hinnéd, hogy a Stranger Things inspirálta csokipudingnál és a netflixes recepteknél nincs tovább, hát tévedtél! A ’80-as évek hangulatát idéző sorozat újonnan a klubtulajdonosokat triggereli.

Ahogy közeledik a második évad (október 31., save the date!), mindenki egyre jobban rá van feszülve a sorozat kultuszára. Leginkább igaz ez Chicago nemes lakosaira, akik a The Upside Down névre keresztelt bárral próbálják átvészelni a premierig hátralévő időt. A pop-up bár szeptemberig üzemel, így, ha ne adj Isten valakit Chicago felé vet a sors, mindenképpen nézze meg és mondja el, hogy milyen volt.

https://www.instagram.com/p/BX82SfGlbed/

Nem nagy meglepetés, hogy a bár rengeteg filmes utalással kooperál, mint a Castle Byers feliratú bejárat vagy Joyce előszobájára emlékeztető égősorok. Ami még ennél is menőbb, az a bárpult, meg az italok. Olyan koktél nevekkel, mint a Mouthbreather, vagy a She is Our Friend and She is Crazy.

/ Fotó: Munchies

Ez egy olyan helynek tűnik, ahol végtelen ideig el lehet játszani a Dungeons&Dragons-zal, miközben New Wave-et hallgatunk, vagy éppen démonokkal harcolunk.

/ Fotó: Munchies

A szerk. ajánlása

Címlapról

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból