A This is Us című NBC-dráma szereplői kedden a Today című műsorban meséltek a sorozat hatásáról és az évek során egymással kötött barátságokról.

A This is Us a közönség odaadásának köszönheti a sikert

“Egyszer odajött hozzám egy nő, aki mellkasára kötve mászkált gyerekével” – mondta az interjú során Sterling K. Brown, aki Randall Pearsont alakítja. “Meglátott. És azt mondta: ’Miattad fogadtam örökbe ezt a babát.’ Majd azt mondta: ’Nem miattad, hanem a karaktered miatt.’”

Mandy Moore [Rebecca Pearson] azt mondta, hogy a show sikere valóban a nézők odaadásának köszönhető.

Azt hiszem, mindannyian tudtuk, milyen különleges műsor volt az első epizód, de részesei lenni valaminek, ami ilyen különleges vonzalommal tölti el a közönséget – a közönség az első epizód óta velünk van – és ez egyszerűen hihetetlen

idézte a CNN.

Egy család, amelynek gyermek- és felnőttkorát egymás határozta meg

Dan Fogelman, a This is Us készítője az Entertainment Weekly-nek nyilatkozott az évadról és a sok kérdésről, amelyekre végre választ kapnak.

“Rebecca története és betegsége valóban szerepet játszik ebben. Az Alzheimer-kór egy olyan betegség, amely a család betegsége, és nem csak az egyetlen emberé, aki ebben szenved” – mondta. 

Ez egy olyan család, amelynek gyermekkorát és felnőttkorát egymás határozta meg. Úgyhogy úgy gondolom, hogy Rebecca betegsége a reflektorfénybe fogja őket helyezni.

A műsor hatodik évadának premierje kedden este 21 órakor kerül adásba.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet