Thom Yorke új nagylemeze a Netflixen debütál – nem is akárhogy

Egy kilenc felvételt tartalmazó album és Paul Thomas Anderson rendezte film jelenik meg június 27-én a Netflixen, mindkettő Anima címmel. Nem véletlenül.

Thome Yorke új stúdióalbuma jelenik meg a Netflixen június 27-én éjfélkor, Anima címmel, írja a The Hollywood Reporter.

Thom Yorke Anima
Thom Yorke Zenész Új Albummal Jelentkezik Anima Címmel/ Fotó: Nme

A lemezen kilenc, a Radiohead énekese által írt dal hallható, míg Nigel Godrich producerként működik közre, akivel hosszú ideje dolgozik együtt a zenész. A fizikai hordozón történő megjelenését július 19-re időzítették, de már most előrendelhető.

Elhunyt Dr. John, hatszoros Grammy-díjas énekes-producer

A zenéjében a bluest, a popot, a dzsesszt, a bugivugit és a rock and rollt vegyítő Dr. John (Malcolm John Rebennack) halálhírét a zenész Twitter-oldalán tették közzé. Mások mellett Ringo Starr és Debbie Harry (Blondie) is kifejezte részvétét saját közösségi felületén – írta a .

Az albumon hallható a Paul Thomas Anderson szintén Anime címmel megjelenő rövidfilmjének zenei anyaga is. Ezen kívül számos olyan dalt is tartalmaz, amely Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes turnéján debütált.

ANIMA | Paul Thomas Anderson | Thom Yorke | Teaser | Netflix

In a short musical film directed by Paul Thomas Anderson, Thom Yorke of Radiohead scores and stars in a mind-bending visual piece. Best played loud. SUBSCRIB…

A Ladies & Gentlemen, Thank You for Coming című bónuszok csak az exkluzív bakelit kiadású albumon lesznek fellelhetők.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk