Thom Yorke új nagylemeze a Netflixen debütál – nem is akárhogy

Egy kilenc felvételt tartalmazó album és Paul Thomas Anderson rendezte film jelenik meg június 27-én a Netflixen, mindkettő Anima címmel. Nem véletlenül.

Thome Yorke új stúdióalbuma jelenik meg a Netflixen június 27-én éjfélkor, Anima címmel, írja a The Hollywood Reporter.

thom yorke anima
Thom Yorke zenész új albummal jelentkezik Anima címmel/ Fotó: NME

A lemezen kilenc, a Radiohead énekese által írt dal hallható, míg Nigel Godrich producerként működik közre, akivel hosszú ideje dolgozik együtt a zenész. A fizikai hordozón történő megjelenését július 19-re időzítették, de már most előrendelhető.

Elhunyt Dr. John, hatszoros Grammy-díjas énekes-producer

A zenéjében a bluest, a popot, a dzsesszt, a bugivugit és a rock and rollt vegyítő Dr. John (Malcolm John Rebennack) halálhírét a zenész Twitter-oldalán tették közzé. Mások mellett Ringo Starr és Debbie Harry (Blondie) is kifejezte részvétét saját közösségi felületén – írta a .

Az albumon hallható a Paul Thomas Anderson szintén Anime címmel megjelenő rövidfilmjének zenei anyaga is. Ezen kívül számos olyan dalt is tartalmaz, amely Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes turnéján debütált.

ANIMA | Paul Thomas Anderson | Thom Yorke | Teaser | Netflix

In a short musical film directed by Paul Thomas Anderson, Thom Yorke of Radiohead scores and stars in a mind-bending visual piece. Best played loud. SUBSCRIB…

A Ladies & Gentlemen, Thank You for Coming című bónuszok csak az exkluzív bakelit kiadású albumon lesznek fellelhetők.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból