A Thor: Szerelem és mennydörgés lesz a Bosszúállók 5. része?

A Thor: Szerelem és Mennydörgés nem csak egy újabb önálló Marvel-film lesz, hanem egyben a Bosszúállók 5. része is.

Bennfentes forrás szerint

A napokban a The Hollywood Reporter közzétett egy exkluzív riportot, amiben egy bennfentes a Marvel Moziverzum 4. fázisának filmjeiről beszélt. Többek között elárulta, hogy a mexikói származású Tenoch Huerta csatlakozott a Fekete Párduc 2 színészgárdájához, aki a hírek szerint a film negatív karakterét fogja alakítani.

Thor 4 Chris Hemsworth Bosszuallok 5
Chrim Hemsworth a Thor 3. részében / Fotó: Marvel

Emellett szóba került a Taika Waititi által rendezett Thor: Szerelem és Mennydörgés című film is, amiről mind ez idáig azt lehetett hallani, hogy egy szerelmes szuperhősmozi lesz. A bennfentes szerint ennél jóval többről van szó, ahogy ő jellemezte, olyan „Bosszúállók 5-féle” lesz.

Vagy Bosszúállók 2.5?

Valószínűleg nem egy Végtelen háború – amihez sikeréhez még James Cameron is elismerően gratulált – vagy egy Végjtátékhoz hasonló, nagyszabású gigaprodukcióra gondolt, sokkal inkább egy olyan, több szuperhőst felvonultató alkotásra, mint az Amerika kapitány: Polgárháború, amit néhányan csak Bosszúállók 2.5-ként emlegetnek.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Az már korábban kiderült, hogy az Űrlordot alakító Chris Pratt szerepet kap a Thor 4. részében, és egyes pletykák szerint a Galaxis Őrzői többi tagja is feltűnhet majd benne, de hogy rajtuk kívül még más Marvel-karakterre is számíthatunk-e a Szerelem és Mennydörgésben, arról egyelőre nincs információ.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból