Tihanyi Tóth Csaba 23 évig volt a Barátok közt sztárja. A sorozat befejező epizódja óta színházi munkáira és saját társulatára koncentrál.

Mindenki felismeri

A mai napig megállítják az utcán és Novák Lacinak szólítják Tihanyi Tóth Csabát, hiszen több mint 20 évig játszott a Barátok köztben. A színész örömmel emlékszik életének ezen időszakára – közölte a Blikk.

Gyakran állítanak meg az utcán, köszönnek, váltunk pár szót, még akkor is, ha olykor Novák Lacinak szólítanak. Nem bánom, ez a név hozzám nőtt, 23 évig szerepeltem a Barátok köztben, amelynek az egyetlen olyan színész voltam, aki a kezdetektől – megszakítás nélkül – szerepelt a sorozatban. Büszke vagyok erre, de tény, van élet a Barátok közt után is

– mondta a színész, aki az utóbbi időben színházi munkáira koncentrált.

25 évvel ezelőtt alapított színházat

A Tihanyi Várszínpadot 25 évvel ezelőtt alapította és még mindig járják az országot.

“Tavaly nyitottunk a táncdalok műfaja felé is és bár a járványhelyzet miatt csak fél évet volt módunk játszani, így is átléptük a 60 előadást a Szenes Iván előadásunkkal” – tette hozzá Csaba és elmondta bíznak abban, hogy ezt ugyanilyen sikerrel folytathatják idén is. Szeretnének minél több előadást vinni, játszani.

Elárulta, hogy bár meghatározó volt a Barátok közt és vitte volna tovább ha megy, azért jó most a képernyő nélkül is.

Így, hogy vége lett elengedtem. Hiányoznak az ottani helyzetek, szituációk, beszélgetések a kollégákkal, a nagy klubélet, a hangulata az egésznek. Ugyanakkor most nem hiányzik az, hogy feltétlenül kamera előtt legyek

– vallotta be a Sláger Kult műsorvezetőjének, Sándor Andrásnak Tihanyi Tóth Csaba.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet