Az autólopásra ösztönző TikTok-kihívás négy tinédzser halálát okozta, miután az ellopott autóval karamboloztak.

Négy tinédzser életét vesztette egy autóbalesetben, miközben egy autólopásra ösztönző TikTok-kihívást próbáltak ki, írja a DailyStar.

A 19 éves Marcus Webster, a 17 éves Swazine Swindle, a 16 éves Kevin Payne és a 14 éves Ahjanae Harper egy ellopott Kiában utaztak, amellyel hétfő reggel karamboloztak, és mind a négy tinédzser életét vesztette. A jármű 16 éves vezetőjét kiengedték a kórházból, az ötödik utast, egy 14 éves lányt pedig jó állapotban tartják az Erie Megyei Egészségügyi Központban. Egy helyi lakos azt mondta, hogy az egyik áldozat, a 14 éves Harper nemrégiben szült egy kislányt.
A Kia sofőrje ellen jármű jogosulatlan használata és lopott tárgyak birtoklása miatt emeltek vádat, és novemberben vissza kell térnie a bírósághoz.
Úgy gondolják, hogy a tizenévesek megpróbálták a „Kia-kihívást”, egy TikTok-trendet, amely megmutatja a felhasználóknak, hogyan juthatnak illegálisan Kia és Hyundai járművekhez. Joseph Gramaglia buffalói rendőrkapitány elmondta, hogy a bűnüldöző szerveknél megnőtt az autólopások száma, mióta a kihívás elterjedt a közösségi média platformon.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet