A nőt randevújuk közben, éjszaka hagyta magára a férfi, miután még otthonában letiltotta minden közösségi felületen. Egy cetlit hagyott, amin bevallotta, hogy házas és a felesége szül.

Az ötödik randin derült ki az igazság

Cydney Jordan a közelmúltban TikTokon osztotta meg a 2019-es bizarr randevúzási történetet, amely elég jól indult  – közölte a Daily Star.

“Elmentem ezzel a sráccal, aki elég kedvesnek tűnt. Tökéletesen rendesnek és normálisnak. De egyik este elmentünk vacsorázni és olyan furcsán viselkedett. Majd azt mondta: Azt hiszem, mennünk kell” – magyarázta a klipben.
@cydneyjordan

i do not miss 2019

♬ original sound – cydney
A pár felment a férfi lakására, ahol azonban ő kiszámíthatatlanul kezdett viselkedni. Az egyik percben alig beszélt vele, a másikban pedig minden rendben volt. A nő azt javasolta, hogy feküdjenek le aludni, de a férfi nem volt hajlandó és fel-alá járkált a konyhában.

Semmi jel nem mutatott erre

“Lefekszem, majd hajnali három-négy körül felébredek és az ember elment. Azt gondoltam, ó, talán kiment a mosdóba, vagy talán csak a kocsijához ment” – folytatta a történetet.
Hamarosan Cydney rájött, hogy a randevúja “elmenekült a helyszínről” és amikor megpróbált SMS-t küldeni neki, hogy megkérdezze, hol van, a férfi letiltotta.

Kapcsolódó cikk

“Leblokkolta a számomat, amikor még az otthonában voltam. Hagyott nekem egy cetlit a konyhapultján, hogy megnősült, felesége vajúdik és visszafelé tart Pittsburgh-be” – árulta el a nő.

Ezért kell utánajárni azoknak az embereknek, akikkel találkozgatsz. Talán ez volt a harmadik vagy negyedik randevúm ezzel a férfival, de nem voltak fényképek a házában, nem volt jegygyűrű, semmi jel nem utalt arra, hogy eljegyezték. Egyszer utánanéztem neki és találtam egy privát Instagram-ot, és ennyi. Honnan tudhatnám, hogy házas?

– zárta mondanivalóját Cydney.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet