Hallgatom Az '50-es évek dalait zengi a Z generáció a...

Az ’50-es évek dalait zengi a Z generáció a TikTokon

A Z generáció által kedvelt TikTok videómegosztó alkalmazás új életet ad néhány régi slágernek a YMCA-től kezdve a Spooky Scary Skeletons című dalig, írja a The Guardian.

- Advertisement -

A TikTok videómegosztó főleg a tinédzserek körében népszerű, ahol rövid videókat oszthatnak meg magukról, így a 2018-ban útjára induló alkalmazás hamar népszerűvé vált. A zenei tartalmak, smink- és táncvideók mellett a különböző kihívások is népszerűek a platformon.

TikTok-generáció / Fotó: Tiktok

A legújabb TikTok-őrület egy 1996-os Halloween-i gyerekdal, az Andrew Gold által írt Spooky Scary Skeletons című szerzemény remixéhez kötődik. Már több mint 2,6 millió felhasználó fogadta el a dalhoz kapcsolódó virális táncos kihívást, amelyben a fiatalok rövid, táncos performanszokat adnak elő a Spooky Scary Skeletons-t használva zenei aláfestésnek.

Ezek a lányok úgy táncolnak, ahogy a pasijaik „fütyülnek”

A maszkulinitás ellen folytatott harcban a tini lányok új fegyvert vetnek be, mégpedig a TikTok nevű applikáció segítségével. Az új őrületet Bella Dorlando TikTok-felhasználó indította el, amikor az őt megcsaló ex-barátjának egyik hangüzenetére lejt táncot. Bella performansza annyira fellelkesítette a TikTok-os lányokat, hogy azonnal követték is a példáját.

A TikTok-nak köszönhetően olyan régi szerzemények is újra népszerűvé váltak, mint Patience and Prudence Tonight You Belong to Me című slágere. Úgy tűnhet, hogy a Z generáció újra felfedezi magának a régi klasszikusokat, de inkább arról van szó, hogy újrahasznosítja a YouTube sikereit.

The Spooky Scary Skeletons Challenge TikTok 2019 | Helloween Tik Tok 2019

Get Memes Apparel here: http://bit.ly/TiktokMemesMerch Get Girls Apparel here: http://bit.ly/TiktokGirlsMerch Use code meme for an Extra 5% discount ($49+)! Use code memes for an Extra 10% discount ($99+) !!!!!!!

A Spooky Scary Skeletons is egy Disney animációnak köszönhetően vált népszerűvé 2010-ben a videómegosztó csatornán, illetve a Tonight You Belong to Me dalt is többször felhasználták már az előadók és a TV-csatornákon is gyakran találkozhat vele a közönség.

Promóció

legnépszerűbbek

Ezek a legjobb Tarantino-filmek a Rotten Tomatoes szerint

A Rotten Tomatoes-on a közönség értékelései alapján így rangsorolták Tarantino filmjeit.

Bödőcs Tibor: „Hugyozzál Hölgyet hermelinnel a hóba, hülyegyerek!” – Így veti a képzőművészetbe magát Bödőcs

Bödőcs Tibor humoristának október elején jelent meg második könyve, a Meg se kínáltak. Korábban már elolvastuk, „megkritizáltuk”, most pedig kiszemezgettük belőle a képzőművészethez – kulturális magazin révén – kötődő legjobb idézeteket.

a szerk. ajánlása

Ilyen lenne, ha a kedvenc filmjeleneteinket a kedvenc Disney-karaktereinkkel vegyítenénk

A Disney-figurák jól mutatnak a hollywoodi filmek jeleneteiben is

Ezekre az előadásokra küldenék el a politikusokat a színészek

"Kásler Miklósnak szeretném ajánlani a 10 című előadásunkat, mert az a tízparancsolatról szól", mondja Sodró Eliza.

Ez a 100 legjobb könyv, amelyek átformálták a világot – A 10 legjobb ifjúsági regény

A BBC összeállította minden idők legnagyobb hatású angol nyelvű regényeinek 100-as listáját. Cikksorozatunk hetedik részében a tíz legjobb ifjúsági regényt mutatjuk be.

most pörög

Lovasi András a Fidesz mellé állt a győri választásban

„Szóval ha a Fidesz minden jelöltje olyan lenne, mint Dézsi Csaba András, akkor én Fidesz-szavazó lennék” – mondta Lovasi András.

Meghalt Kobe Bryant

Halálának oka sajtóértesülések szerint helikopterbaleset.

Így ver át Hollywood! Megmutatjuk, valójában mit látnál egy forgatáson!

Különböző filmek példáin mutatjuk meg, hogyan forgatnak egy-egy filmjelenetet a valóságban.

Gyereksztárok, akik a szemünk előtt nőttek fel

Palvin Barbara barátját Adam Sandler is nevelte a filmvásznon.

Kate Moss hasonmása vonult a Vetements divatbemutató kifutóján

Rajta kívül még számos sztár alteregója is felvonult.

ez is érdekeltéged
<3