Hallgatom Az '50-es évek dalait zengi a Z generáció a...

Az ’50-es évek dalait zengi a Z generáció a TikTokon

Promóció

A Z generáció által kedvelt TikTok videómegosztó alkalmazás új életet ad néhány régi slágernek a YMCA-től kezdve a Spooky Scary Skeletons című dalig, írja a The Guardian.

Promóció
- Advertisement -

A TikTok videómegosztó főleg a tinédzserek körében népszerű, ahol rövid videókat oszthatnak meg magukról, így a 2018-ban útjára induló alkalmazás hamar népszerűvé vált. A zenei tartalmak, smink- és táncvideók mellett a különböző kihívások is népszerűek a platformon.

TikTok-generáció / Fotó: Tiktok

A legújabb TikTok-őrület egy 1996-os Halloween-i gyerekdal, az Andrew Gold által írt Spooky Scary Skeletons című szerzemény remixéhez kötődik. Már több mint 2,6 millió felhasználó fogadta el a dalhoz kapcsolódó virális táncos kihívást, amelyben a fiatalok rövid, táncos performanszokat adnak elő a Spooky Scary Skeletons-t használva zenei aláfestésnek.

Ezek a lányok úgy táncolnak, ahogy a pasijaik „fütyülnek”

A maszkulinitás ellen folytatott harcban a tini lányok új fegyvert vetnek be, mégpedig a TikTok nevű applikáció segítségével. Az új őrületet Bella Dorlando TikTok-felhasználó indította el, amikor az őt megcsaló ex-barátjának egyik hangüzenetére lejt táncot. Bella performansza annyira fellelkesítette a TikTok-os lányokat, hogy azonnal követték is a példáját.

A TikTok-nak köszönhetően olyan régi szerzemények is újra népszerűvé váltak, mint Patience and Prudence Tonight You Belong to Me című slágere. Úgy tűnhet, hogy a Z generáció újra felfedezi magának a régi klasszikusokat, de inkább arról van szó, hogy újrahasznosítja a YouTube sikereit.

The Spooky Scary Skeletons Challenge TikTok 2019 | Helloween Tik Tok 2019

Get Memes Apparel here: http://bit.ly/TiktokMemesMerch Get Girls Apparel here: http://bit.ly/TiktokGirlsMerch Use code meme for an Extra 5% discount ($49+)! Use code memes for an Extra 10% discount ($99+) !!!!!!!

A Spooky Scary Skeletons is egy Disney animációnak köszönhetően vált népszerűvé 2010-ben a videómegosztó csatornán, illetve a Tonight You Belong to Me dalt is többször felhasználták már az előadók és a TV-csatornákon is gyakran találkozhat vele a közönség.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3