Tilda Swinton viszi a hátán Pedro Almodóvar The Human Voice rövidfilmjét

Az Oscar-díjas Tilda Swinton a főszereplője Pedro Almodóvar The Human Voice című rövidfilmjének.

A forgatáson komolyan vették az óvintézkedéseket

Az Oscar-díjas filmrendező, Pedro Almodóvar fivére, Agustín Almodóvar producer osztotta meg a The Human Voice című rövidfilm részletét. Az alkotás főszereplője az Oscar-díjas színésznő, Tilda Swinton, írja a Variety. A szöveg nélküli, rövid jelenetben Swinton piros ruhában sétál végig egy szürke díszletben, majd gondterhelt arccal leül egy székre.

tilda swinton the human voice
Tilda Swinton / Fotó: FilmNation Entertainment

Agustín még júliusban hozta nyilvánosságra az első fotót a produkció első forgatási napjáról. A képen Pedro Almodóvar fekete maszkot visel, miközben Swinton egy egész arcot elfedő arcvédőt hord.

Láthatóan nagyon komolyan vették a koronavírus-járvány megelőzésére tett óvintézkedéseket.

Ez a rendező első angol nyelvű filmje

Almodóvar legújabb mozifilmjét, a Fájdalom és dicsőséget Oscar-díjra jelölték tavaly. Ennyinél nem állt meg, hiszen életmű-díjat is kapott a 2019-es a Velencei Filmfesztiválon.

Tilda Swinton szerepel majd az Élősködők sorozat-adaptációjában

Tilda Swinton lesz a női főszereplője Bong Joon-Ho négyszeres Oscar-díjas filmjének, az Élősködőknek sorozat-változatában, írja a . A koreai rendező rajongói előtt nem titok, hogy Bong egyik nagy kedvence Swinton, aki már a 2013-as sci-fi drámájában, a Snowpiercer-ben és a 2017-ben bemutatott akciófilmben, az Okjá ban is szerepelt.

A kihívások és újszerűség jegyében a The Human Voice lesz hosszú évek után az idén 70 éves rendező első angol nyelvű produkciója.

Clip de presentación de “La voz humana” de Pedro Almodóvar.

“La voz humana”, cortometraje dirigido por Pedro Almodóvar y protagonizado por Tilda Swinton. Basado libremente en la obra de Jean Cocteau.

1992-ben egyébként felajánlották neki az Apáca show rendezését, amit végül nem ő rendezett.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból