Rengeteg tévénéző rajong érte, hiszen mindig poénos a pörgő nyelvű műsorvezető, Till Attila. Ezt pedig elismerték neki a munkájával kapcsolatban.

Két évtizede TV-képernyőn

Till Attila két évtizede a képernyőn van mint műsorvezető, sokan kedvelik a stílusát és azt, hogy szinte kisujjából kirázza a különféle műsorok kommentálását. Legyen az sport, vetélkedő, vagy tehetségkutató, legtöbbször kiválóan meg tudja oldani a rábízott feladatot. Persze a legjobbak is bakizhatnak olykor, ez alól ő sem kivétel, de még akkor is megpróbálja humorosan kezelni a helyzetet – kezdte cikkét a Blikk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Till Attila (@tillattila) által megosztott bejegyzés

A Marketing és Média magazin címlapján egy különleges dolog miatt szerepel, hiszen nagyon elismerő visszacsatolást kapott, ugyanis őt választották 2021-ben a legnézettebb műsorvezetőnek. Az örömhírt az Instagram-oldalán osztotta meg.

Ezt írták: "Az elmúlt évben 1 percben közel 6,5 millió nézőt ért el a különböző TV2-s műsorok révén Till Attila, aki ezzel a legnézettebb műsorvezetőnek számít. Idén lesz huszadik éve, hogy berobbant a köztudatba, és azóta egyetlen esztendő sem telt úgy el, hogy ne kapott volna szerepet főműsoridős produkciókban”

– osztotta meg Tilla, akinek rajongói egyetértettek a magazinban említett állítással.

TV-s szakemberek sikeressége

Nemrég arról számoltunk be, hogy Puzsér Róbert egy kemény kritikával illette Puskás Petit és úgy írta őt le, mint egy ”gátlástalanul nyomuló kölyök az évtizedek óta híguló kulturális térben”. Ebbe állt bele Majka és megvédte barátját, rámutatva arra, hogy korábban Puzsér Róbertet is csak a Csillag Születik műsora miatt ismerte meg az egész ország.

A TV-s ismertségek vitáját végül Majka zárta le nagyon elegánsan, ugyanis a Forbes magazin címlapjára került és ezt meg is osztotta – a „100 self made magyar” listája olyan emberekkel foglalkozik, akik a vagyonukat és sikerüket csak és kizárólag maguknak köszönhetik.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet