Ijesztő Timothée Chalamet babát árulnak az interneten

Első ránézésre hasonlít a színészre, de jobban megnézve, valóban van benne valami ijesztő. Ettől függetlenül borsos áron árulja tervezője az eBay-en.

Timothée Chalamet a nagy sikerű Szólíts a neveden és a Csodálatos fiú című filmekkel beírta magát a sikeres fiatal színészek közé. Rengeteg rajongót szerzett, és egy babatervezőt is megihletett a személye. A hasbeszélő Chalamet-baba 122 795 amerikai dollár (kb. 35 millió Forint) kezdőáron vásárolható meg. Eddig még egyetlen ajánlat sem érkezett rá.

Timothée Chalamet
Vajon mit gondolhat Chalamet? / Metro

Valószínűleg azért sem, mert bár hasonlít a színészre, de nem jó értelemben. A hatalmas fej, elméretezett szemek, valamint a mosolya inkább a horrorfilmekben szereplő babákra emlékeztet. Timothée a 2017-es díjátadón egy Louis Vuitton fekete, flitteres öltönyt viselt, aminek kicsinyített mása a babára is felkerült.

Liptai Claudia elérte, amiről sok tini csak álmodna: elkapta Timothée Chalamet-t egy szelfire

Mint korábban megírtuk, Magyarország filmparadicsom, évről évre számos film készült hazánkban. Újraforgatják David Lynch Dűne filmjét, mégpedig Denis Villeneuve rendezésében. Még februárban tűnt fel az Andrássy úton a Szárnyas Fejvadász 2049 rendezője Timothée Chalamet színésszel, ahol kávézgattak. Azóta Jason Momoa is megérkezett, aki látványosan élvezi a budapesti életet.

Az eladó állítja, a baba tökéletes ajándék bármilyen alkalomra, legyen az babaváró buli vagy bar-micvó. A Twitternek köszönhetően azonban valószínűleg csak Halloween partikon látjuk majd viszont a babát, ugyanis néhány hozzászóló nem éppen dicsérő szavakkal illette a hasbeszélő utánzatot.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból