Követem Élet + Stílus Ijesztő Timothée Chalamet babát árulnak az interneten

Ijesztő Timothée Chalamet babát árulnak az interneten

Promóció

Első ránézésre hasonlít a színészre, de jobban megnézve, valóban van benne valami ijesztő. Ettől függetlenül borsos áron árulja tervezője az eBay-en.

Promóció
- Advertisement -

Timothée Chalamet a nagy sikerű Szólíts a neveden és a Csodálatos fiú című filmekkel beírta magát a sikeres fiatal színészek közé. Rengeteg rajongót szerzett, és egy babatervezőt is megihletett a személye. A hasbeszélő Chalamet-baba 122 795 amerikai dollár (kb. 35 millió Forint) kezdőáron vásárolható meg. Eddig még egyetlen ajánlat sem érkezett rá.

Vajon mit gondolhat Chalamet? / Metro

Valószínűleg azért sem, mert bár hasonlít a színészre, de nem jó értelemben. A hatalmas fej, elméretezett szemek, valamint a mosolya inkább a horrorfilmekben szereplő babákra emlékeztet. Timothée a 2017-es díjátadón egy Louis Vuitton fekete, flitteres öltönyt viselt, aminek kicsinyített mása a babára is felkerült.

Liptai Claudia elérte, amiről sok tini csak álmodna: elkapta Timothée Chalamet-t egy szelfire

Mint korábban megírtuk, Magyarország filmparadicsom, évről évre számos film készült hazánkban. Újraforgatják David Lynch Dűne filmjét, mégpedig Denis Villeneuve rendezésében. Még februárban tűnt fel az Andrássy úton a Szárnyas Fejvadász 2049 rendezője Timothée Chalamet színésszel, ahol kávézgattak. Azóta Jason Momoa is megérkezett, aki látványosan élvezi a budapesti életet.

Az eladó állítja, a baba tökéletes ajándék bármilyen alkalomra, legyen az babaváró buli vagy bar-micvó. A Twitternek köszönhetően azonban valószínűleg csak Halloween partikon látjuk majd viszont a babát, ugyanis néhány hozzászóló nem éppen dicsérő szavakkal illette a hasbeszélő utánzatot.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3