Nézem Film A Szólíts a neveden sztárja, Timothée Chalamet Budapesten tartózkodik,...

A Szólíts a neveden sztárja, Timothée Chalamet Budapesten tartózkodik, az új Dűne filmet forgatják

Promóció

Igazi paparazzifotót osztott meg A hetedik sor közepe Facebook-oldal. Lencsevégre kapták, ahogy a Szólíts a neveden tinisztárja, Timothée Chalamet és Danis Villeneuve rendező az Andrássy úton kávézgatnak. A Dűne filmet forgatják hazánkban.

Promóció
- Advertisement -

Újraforgatják David Lynch Dűne című filmjét. Az azonos című alkotás főszereplői között szerepel a manapság igen népszerűnek számító Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgard, Dave Bautista és Oscar Isaac is.

A hetedik sor közepe Facebook-oldal egyik szerkesztője kapta lencsevégre, ahogy a rendező, Denis Villeneuve és Timothée Chalamet beszélgetett az Andrássy úton.

A hetedik sor közepe

Sétálsz egy fagyival az Andrássy úton és ekkor belebotlasz Timothée Chalamet és Denis Villeneuve kettősébe, amint egy Dűne nevű filmről beszélgetnek.(végre egy saját paparazzo fotò:).

A Szólíts a neveden sztárja állítólag az új Dűne miatt kávézgatott a Szárnyas fejvadász 2049 rendezőjével.

Ez azért is valószínű, mivel Magyarországon forgatják David Lynch említett kultfilmjét.

A remake Frank Herbert A Dűne című könyve szolgáltatja az alapot, de Villeneuve elmondása szerint számos ponton tér el a könyvtől, mert máshogy képzelte el, mint David Lynch.

Az “őrült zseni” videóban üzent a magyaroknak – David Lynch tárlata hamarosan startol

David Lynch ezen fotómontázsok, portrék és reprodukciók olyan térbeli-időbeli dimenziók születnek, melyek a mester filmjeiből jól ismert univerzummá állnak össze. A Kis történetek egy valóságon túli pszichedelikus utazás az érzelem, a humor, a játékosság és a nyugtalanság világában, miközben egyaránt feltárja az emlékeket és a sebeket.

Ám nem csak a tinik örülhetnek a Dűne magyarországi forgatásának, hiszen Aquaman, azaz Jason Momoa is szerepelhet a filmben. Ezt a Variety szellőztette meg néhány nappal ezelőtt. És úgy tűnik, Stellan Skarsgard, Rebecca Ferguson, Dave Bautista és Oscar Isaac is helyet kapott a filmben. A forgatás idén elkezdődik, a gyártó a Legendary Pictures.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3