A Szólíts a neveden sztárja, Timothée Chalamet Budapesten tartózkodik, az új Dűne filmet forgatják

Igazi paparazzifotót osztott meg A hetedik sor közepe Facebook-oldal. Lencsevégre kapták, ahogy a Szólíts a neveden tinisztárja, Timothée Chalamet és Danis Villeneuve rendező az Andrássy úton kávézgatnak. A Dűne filmet forgatják hazánkban.

Újraforgatják David Lynch Dűne című filmjét. Az azonos című alkotás főszereplői között szerepel a manapság igen népszerűnek számító Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgard, Dave Bautista és Oscar Isaac is.

A hetedik sor közepe Facebook-oldal egyik szerkesztője kapta lencsevégre, ahogy a rendező, Denis Villeneuve és Timothée Chalamet beszélgetett az Andrássy úton.

A hetedik sor közepe

Sétálsz egy fagyival az Andrássy úton és ekkor belebotlasz Timothée Chalamet és Denis Villeneuve kettősébe, amint egy Dűne nevű filmről beszélgetnek.(végre egy saját paparazzo fotò:).

A Szólíts a neveden sztárja állítólag az új Dűne miatt kávézgatott a Szárnyas fejvadász 2049 rendezőjével.

Ez azért is valószínű, mivel Magyarországon forgatják David Lynch említett kultfilmjét.

A remake Frank Herbert A Dűne című könyve szolgáltatja az alapot, de Villeneuve elmondása szerint számos ponton tér el a könyvtől, mert máshogy képzelte el, mint David Lynch.

Az “őrült zseni” videóban üzent a magyaroknak – David Lynch tárlata hamarosan startol

David Lynch ezen fotómontázsok, portrék és reprodukciók olyan térbeli-időbeli dimenziók születnek, melyek a mester filmjeiből jól ismert univerzummá állnak össze. A Kis történetek egy valóságon túli pszichedelikus utazás az érzelem, a humor, a játékosság és a nyugtalanság világában, miközben egyaránt feltárja az emlékeket és a sebeket.

Ám nem csak a tinik örülhetnek a Dűne magyarországi forgatásának, hiszen Aquaman, azaz Jason Momoa is szerepelhet a filmben. Ezt a Variety szellőztette meg néhány nappal ezelőtt. És úgy tűnik, Stellan Skarsgard, Rebecca Ferguson, Dave Bautista és Oscar Isaac is helyet kapott a filmben. A forgatás idén elkezdődik, a gyártó a Legendary Pictures.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból