Hallgatom Timothée Chalamet egy színpadon Kid Cudival és Pusha T-vel

Timothée Chalamet egy színpadon Kid Cudival és Pusha T-vel

Promóció

Kid Cudi koncertjét a Szólíts a neveden sztárja, Timothée Chalamet és Pusha T dobta fel – mert ezért vannak a yo-barátok, írja a Dazed

Promóció
- Advertisement -

Timothée Chalamet együtt lépett fel Kid Cudival a Long Beach-i ComplexCon fesztiválon. Chalamet nyitotta meg a koncertet Cudi 2009-es albumának, a Man on the Moon: The End of Day intrójának felolvasásával.

Kid Cudi és Pusha T, miközben Timothée Chalamet valahol a háttérben bólogat / Fotó: Complex Original / Anthony Trevino

Később aztán Pusha T is csatlakozott hozzájuk, hogy előadja a Feel the Love-ot Cudi 2018-as Kanye Westtel közösen írt albumáról, a Kids See Ghosts-ról.

Timothée Chalamet trónra lép a Netflix The King című sorozatában

A Netflix bemutatta a The King (A király) című történelmi sorozatának első előzetesét, amely nyilvános lefejezéseket, csatákat, páncélos Robert Pattinsont és bilifrizurás Timothée Chalamet-t ígér. A történelmi eposz középpontjában a Chalamet által megformált V. Henrik áll, aki ifjú hercegként foglalja el Anglia trónját, apja halála után. All hail.

Chalamet első látásra furcsa választásnak tűnhet. Ám úgy tűnik, a színész egészen jó barátságba került a rapperrel. Emellett hatalmas rajongója is – legalábbis az Oscar-jelölt színész 2018 elején kedvenc előadójának nevezte Cudit egy tweetjében. Kim Kardashian korábban posztolt fotói alapján együtt buliztak Kayne-el és Pete Davidsonnal Cudi szülinapján.

@tchalamet supportin my lil bro!!! Love you man!! U ARE UNREAL!!!

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Az biztos, hogy Kid Cudi és Chloë Sevigny a Szólíts a neveden rendezőjének, Luca Guadagninónak új sorozatában fognak szerepelni, így még jobban összefonódik a rapper neve Chalamet-val. Ezek után alig várjuk Timothée Chalamet első hip-hop albumát!

Promóció
ForrásDazed
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3