Timothée Chalamet egy színpadon Kid Cudival és Pusha T-vel

Kid Cudi koncertjét a Szólíts a neveden sztárja, Timothée Chalamet és Pusha T dobta fel – mert ezért vannak a yo-barátok, írja a Dazed

Timothée Chalamet együtt lépett fel Kid Cudival a Long Beach-i ComplexCon fesztiválon. Chalamet nyitotta meg a koncertet Cudi 2009-es albumának, a Man on the Moon: The End of Day intrójának felolvasásával.

kid cudi pusha t complexcon long beach 2019
Kid Cudi és Pusha T, miközben Timothée Chalamet valahol a háttérben bólogat / Fotó: Complex Original / Anthony Trevino

Később aztán Pusha T is csatlakozott hozzájuk, hogy előadja a Feel the Love-ot Cudi 2018-as Kanye Westtel közösen írt albumáról, a Kids See Ghosts-ról.

Timothée Chalamet trónra lép a Netflix The King című sorozatában

A Netflix bemutatta a The King (A király) című történelmi sorozatának első előzetesét, amely nyilvános lefejezéseket, csatákat, páncélos Robert Pattinsont és bilifrizurás Timothée Chalamet-t ígér. A történelmi eposz középpontjában a Chalamet által megformált V. Henrik áll, aki ifjú hercegként foglalja el Anglia trónját, apja halála után. All hail.

Chalamet első látásra furcsa választásnak tűnhet. Ám úgy tűnik, a színész egészen jó barátságba került a rapperrel. Emellett hatalmas rajongója is – legalábbis az Oscar-jelölt színész 2018 elején kedvenc előadójának nevezte Cudit egy tweetjében. Kim Kardashian korábban posztolt fotói alapján együtt buliztak Kayne-el és Pete Davidsonnal Cudi szülinapján.

@tchalamet supportin my lil bro!!! Love you man!! U ARE UNREAL!!!

No Description

Az biztos, hogy Kid Cudi és Chloë Sevigny a Szólíts a neveden rendezőjének, Luca Guadagninónak új sorozatában fognak szerepelni, így még jobban összefonódik a rapper neve Chalamet-val. Ezek után alig várjuk Timothée Chalamet első hip-hop albumát!


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból