Nézd meg elsőként Timothée Chalamet új filmjének, a The French Dispatch előzetesét

Wes Anderson új, Timothée Chalamet főszereplésével készült filmjének előzetes már mindenki által megnézhető.

A 2020-as év jól indult Chalamet számára, hiszen legutóbb a Kisasszonyok című filmben volt látható, amely Oscar-díjat nyert, a legjobb jelmez kategóriában, és idén kerül moziba a Dűne feldolgozása is, amelynek szintén Ő a főszereplője. Tehát a Szólíts a nevedenért Oscar-díjra jelölt fiatal színész karrierje tovább ível felfelé.

timothée chalamet the french dispatch
Timothée Chalamet a The French Dispatch-ben / Fotó: Searchlight Pictures

A The French Dispatch című Wes Anderson-film egy képzeletbeli francia városban, Ennui-sur-Blasé-ban játszódik, amelynek díszletéül Párizs szolgált. A történet a The French Dispatch nevű magazin megjelenése körüli nehézségek köré épül, de az újságban megírt sztorik is megelevenednek majd a vásznon. A film igazi sztárparádé lesz, hiszen Chalamet partnerei olyan sztárok lesznek, mint Bill Murray, Elisabeth Moss, Owen Wilson, Tilda Swinton és Fisher Stevens.

Timothée Chalamet fogja játszani Bob Dylant az életrajzi filmjében

Miközben a közönség még mindig nem tért magához Greta Gerwig Oscar-gyanús feldolgozásában, a Kisasszonyokban nyújtott alakításától Laurie, a lelkizős fiatalember szerepében, Timothée Chalamet máris bejelentkezett egy újabb, a rajongók számára nagyon ígéretesnek tűnő szerepre. Ő fogja játszani ugyanis Bob Dylan t a felejthetetlen zenészről szóló életrajzi – milyen meglepő!

Az epizódszereplők sorában is olyan hírességek tűnnek majd fel, Adrien Brody, Léa Seydoux, Willem Dafoe, vagy Saoirse Ronan. Rajtuk kívül viszont még számos, ismert színész lesz látható majd kisebb-nagyobb szerepekben.

THE FRENCH DISPATCH | Official Trailer

THE FRENCH DISPATCH brings to life a collection of stories from the final issue of an American magazine published in a fictional 20th-century French city. It…

Az Amerikában R-korhatár besorolást kapott film, július 24-én debütál a mozikba, írja a Vice.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból