Nézem Film Timothée Chalamet trónra lép a Netflix The King című...

Timothée Chalamet trónra lép a Netflix The King című sorozatában

Promóció

Timothée Chalamet és Robert Pattinson főszereplésével készít királydrámát a Netflix William Shakespeare V. Henrik című színműve alapján, írja a Vice.

Promóció

A Netflix bemutatta a The King (A király) című történelmi sorozatának első előzetesét, amely nyilvános lefejezéseket, csatákat, páncélos Robert Pattinsont és bilifrizurás Timothée Chalamet-t ígér.

Timothée Chalamet shakespeare-i szerepben / Fotó: Netflix

A történelmi eposz középpontjában a Chalamet által megformált V. Henrik áll, aki ifjú hercegként foglalja el Anglia trónját, apja halála után.

The King – Timothée Chalamet | Official Teaser Trailer | Netflix Film

All hail. Watch The King in select theaters and on Netflix this fall. Hal (Timothée Chalamet), wayward prince and reluctant heir to the English throne, has turned his back on royal life and is living among the people.

A történetet Shakespeare IV. Henrik és V. Henrik című királydrámái alapján adaptálta Joel Edgerton színész-forgatókönyvíró. A sorozat rendezője David Michôd, aki korábban az Országúti bosszú című poszt-apokaliptikus film kapcsán dolgozott együtt Pattinsonnal.

Robert Pattinson megteheti azt a luxust, hogy nem szerepet, hanem rendezőt választ

Ránézve Robert Pattinson filmlistájára, a paletta igen színes. Nem nagyon találunk két egyforma szerepet, amely bizonyítja kísérletező kedvét. Miután megkapta Batman főszerepét, néhány rajongó azt találgatta, hogy ezt biztosan azért vállalta, hogy a későbbiekben nagyobb projektekhez jusson. Holott Pattinson inkább az a színész, aki megválogatja, kivel dolgozik együtt, és kevésbé figyel magára a karakterre.

Robert Pattinson alakítja Lajost, Franciaország dauphinjét, azaz trónörökösét. Lily-Rose Depp pedig Valois Katalint játssza, aki később V. Henrik hitvese lesz. Lily-Rose és Timotheé nem csak a sorozatban, hanem a magánéletben is egy párt alkotnak.

Robert Pattinson, mint Lajos / Fotó: Netflix

A sorozat premierje a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon lesz szeptember 2-án, de az még nem ismert, hogy a Netflixen mikor válik elérhetővé az izgalmasnak ígérkező sorozat.

ForrásVice
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3