Nézem Film Timothée Chalamet trónra lép a Netflix The King című...

Timothée Chalamet trónra lép a Netflix The King című sorozatában

Promóció

Timothée Chalamet és Robert Pattinson főszereplésével készít királydrámát a Netflix William Shakespeare V. Henrik című színműve alapján, írja a Vice.

Promóció
- Advertisement -

A Netflix bemutatta a The King (A király) című történelmi sorozatának első előzetesét, amely nyilvános lefejezéseket, csatákat, páncélos Robert Pattinsont és bilifrizurás Timothée Chalamet-t ígér.

Timothée Chalamet shakespeare-i szerepben / Fotó: Netflix

A történelmi eposz középpontjában a Chalamet által megformált V. Henrik áll, aki ifjú hercegként foglalja el Anglia trónját, apja halála után.

The King – Timothée Chalamet | Official Teaser Trailer | Netflix Film

All hail. Watch The King in select theaters and on Netflix this fall. Hal (Timothée Chalamet), wayward prince and reluctant heir to the English throne, has turned his back on royal life and is living among the people.

A történetet Shakespeare IV. Henrik és V. Henrik című királydrámái alapján adaptálta Joel Edgerton színész-forgatókönyvíró. A sorozat rendezője David Michôd, aki korábban az Országúti bosszú című poszt-apokaliptikus film kapcsán dolgozott együtt Pattinsonnal.

Robert Pattinson megteheti azt a luxust, hogy nem szerepet, hanem rendezőt választ

Ránézve Robert Pattinson filmlistájára, a paletta igen színes. Nem nagyon találunk két egyforma szerepet, amely bizonyítja kísérletező kedvét. Miután megkapta Batman főszerepét, néhány rajongó azt találgatta, hogy ezt biztosan azért vállalta, hogy a későbbiekben nagyobb projektekhez jusson. Holott Pattinson inkább az a színész, aki megválogatja, kivel dolgozik együtt, és kevésbé figyel magára a karakterre.

Robert Pattinson alakítja Lajost, Franciaország dauphinjét, azaz trónörökösét. Lily-Rose Depp pedig Valois Katalint játssza, aki később V. Henrik hitvese lesz. Lily-Rose és Timotheé nem csak a sorozatban, hanem a magánéletben is egy párt alkotnak.

Robert Pattinson, mint Lajos / Fotó: Netflix

A sorozat premierje a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon lesz szeptember 2-án, de az még nem ismert, hogy a Netflixen mikor válik elérhetővé az izgalmasnak ígérkező sorozat.

Promóció
ForrásVice
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3