Nézem Film Timotheé Chalamet a következő filmjét A Grand Budapest Hotel...

Timotheé Chalamet a következő filmjét A Grand Budapest Hotel rendezőjével forgatja

Promóció

A Szólíts a neveden című film ifjú sztárja Timothée Chalamet szerepel a következő Wes Anderson-moziban.

Promóció
- Advertisement -

Wes Anderson rendező következő élőszereplős filmje a The French Dispatch címet viseli, írja a Dazed. A filmet Dél-Franciaországban forgatják, és a rendező korábbi filmjeinek sztárjai is szerepet kaptak benne, úgy mint Frances McDormand, Tilda Swinton és Bill Murray. Timotheé Chalamet meleltt feltűnik még a filmben Jeffrey Wright és Benicio del Toro is – számolt be a filmről a Dazeddigital.

Wes Anderson és Tilda Swinton A Grand Budapest Hotel forgatásán / IMDb

A The French Dispatch korábban musicalként volt bejelentve, de  végül ezt az ötletet elvetették. A 20. századi Párizsban játszódó történetet a stáb tagjai úgy jellemzik, mint egy „újságírókhoz szóló szerelmes levél”. A film cselekménye három szálon fut majd.

Timotheé Chalamet / Fotó: Karwai Tang / Getty Images

Wes Anderson olyan ikonikus filmekről ismert mint a Tenembaum, a háziátok vagy A Grand  Budapest Hotel. Az élőszereplős filmek mellett animációs filmeket is köszönhetünk a rendezőnek, A fantasztikus Róka úr és a Kutyák szigete című alkotásokat. Annak ellenére, hogy élete nagy részét Párizsban töltötte, ez lesz Anderson első filmje, amit Franciaországban forgat.

A Szólíts a neveden ifjú sztárja drogfüggő fiút alakít legújabb filmjében

A film alapjául David Sheff visszaemlékezései szolgálnak, aki saját kábítószerfüggő fia történetét írta meg a Beautiful Boy: A Father’s Journey Through His Son’s Addiction című könyvében. A Dazed szerint a 45 másodperces trailerben látott színészi játék Chalamet számára újabb Oscar-jelölést hozhat.

Chalamet egyébként a következő Oscar-díj egyik várományosa lehet a Beautiful Boy című filmben nyújtott alakításáért, amelyben egy függőségben szenvedő fiút játszik Steve Carell színész oldalán. Továbbá a Szárnyas fejvadász 2049 rendezőjének új filmjében – a Dűne remakejében – is szerepelni fog Chalamet.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3