Követem Élet + Stílus Randiztál már krematóriumban? A Tinderen még ez is megtörténhet

Randiztál már krematóriumban? A Tinderen még ez is megtörténhet

Promóció

Az első randi előtt mindenki kicsit izgul. Próbálja a legjobb énjét hozni, esetleg végigpörget a fejében egy forgatókönyvet, hogyan is fog zajlani az esemény. A probléma, hogy nem lehet mindenre felkészülni. Arra biztos nem, hogy a randi egy krematóriumban lesz, de a Tinderen ezt is össze lehet hozni.

Promóció
- Advertisement -

Számtalan társkereső oldal létezik, amelyek különböző igényeket elégítenek ki. A Tinder eredetileg azoknak született, akik nem komoly kapcsolatot keresnek. Ettől függetlenül volt már, aki megtalálta élete szerelmét az app segítségével, de nem ez a jellemző. A közösségi oldalaknak hála tudjuk, hogy milyen ijesztő történetek születtek már Tinderen.

Nem is sejtette, milyen bizarr randiban lesz része / Fotó: Lifewire

Ilyen ijesztő történetet tudhat magáénak az a hölgy, aki egy barátjával osztotta meg bizarr élményét, így került fel az internetre. Az első randira készülődött, ahol a férfi kikötötte, hogy fekete ruhában jelenjen meg, a többi meglepetés. Itt még nem fogott gyanút a nő, azonban amikor a kocsi begurult egy krematóriumba, kicsit összeugrott a gyomra. Mint kiderült, a férfi csupán egy partnert keresett, aki elkíséri nagymamája temetésére. Ezt természetesen nem közölte előre, mert félt, hogy senkit nem talál. Valószínűleg jogosan.

Randiszolgáltatást indít a Facebook, mutatjuk, hogy működik

Lassan tényleg az egész életünk a Facebookon zajlik majd, legalábbis ők nagyon ezt szeretnék elérni. Saját piaca van, lehet élőben közvetíteni és munkahely verziója is van. Kolumbiában mától tesztelik a randifunkciót, beleépítve a Facebook mobilalkalmazásba. A randiplatformon csoportok és események alapján dobja majd fel az embereket, akiknek megnézheted a profiljukat.

A helyzet rosszabb is lehetett volna – mondjuk, a helyzet átcsap egy élő horror sztoriba –, de azért így is elég meghökkentő, ki mire használja a Tindert. Mindenesetre a nő nem ugrott ki a kocsiból és futott el, hanem végig a férfivel maradt. A temetés után viszont megkérte randipartnerét, hogy vigye haza. Bizonyára nem volt folytatása a történetüknek.

Promóció
ForrásMirror
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3