Randiztál már krematóriumban? A Tinderen még ez is megtörténhet

Az első randi előtt mindenki kicsit izgul. Próbálja a legjobb énjét hozni, esetleg végigpörget a fejében egy forgatókönyvet, hogyan is fog zajlani az esemény. A probléma, hogy nem lehet mindenre felkészülni. Arra biztos nem, hogy a randi egy krematóriumban lesz, de a Tinderen ezt is össze lehet hozni.

Számtalan társkereső oldal létezik, amelyek különböző igényeket elégítenek ki. A Tinder eredetileg azoknak született, akik nem komoly kapcsolatot keresnek. Ettől függetlenül volt már, aki megtalálta élete szerelmét az app segítségével, de nem ez a jellemző. A közösségi oldalaknak hála tudjuk, hogy milyen ijesztő történetek születtek már Tinderen.

34
Nem Is Sejtette, Milyen Bizarr Randiban Lesz Része / Fotó: Lifewire

Ilyen ijesztő történetet tudhat magáénak az a hölgy, aki egy barátjával osztotta meg bizarr élményét, így került fel az internetre. Az első randira készülődött, ahol a férfi kikötötte, hogy fekete ruhában jelenjen meg, a többi meglepetés. Itt még nem fogott gyanút a nő, azonban amikor a kocsi begurult egy krematóriumba, kicsit összeugrott a gyomra. Mint kiderült, a férfi csupán egy partnert keresett, aki elkíséri nagymamája temetésére. Ezt természetesen nem közölte előre, mert félt, hogy senkit nem talál. Valószínűleg jogosan.

Randiszolgáltatást indít a Facebook, mutatjuk, hogy működik

Lassan tényleg az egész életünk a Facebookon zajlik majd, legalábbis ők nagyon ezt szeretnék elérni. Saját piaca van, lehet élőben közvetíteni és munkahely verziója is van. Kolumbiában mától tesztelik a randifunkciót, beleépítve a Facebook mobilalkalmazásba. A randiplatformon csoportok és események alapján dobja majd fel az embereket, akiknek megnézheted a profiljukat.

A helyzet rosszabb is lehetett volna – mondjuk, a helyzet átcsap egy élő horror sztoriba –, de azért így is elég meghökkentő, ki mire használja a Tindert. Mindenesetre a nő nem ugrott ki a kocsiból és futott el, hanem végig a férfivel maradt. A temetés után viszont megkérte randipartnerét, hogy vigye haza. Bizonyára nem volt folytatása a történetüknek.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból