Követem Élet + Stílus Randiztál már krematóriumban? A Tinderen még ez is megtörténhet

Randiztál már krematóriumban? A Tinderen még ez is megtörténhet

Promóció

Az első randi előtt mindenki kicsit izgul. Próbálja a legjobb énjét hozni, esetleg végigpörget a fejében egy forgatókönyvet, hogyan is fog zajlani az esemény. A probléma, hogy nem lehet mindenre felkészülni. Arra biztos nem, hogy a randi egy krematóriumban lesz, de a Tinderen ezt is össze lehet hozni.

Promóció

Számtalan társkereső oldal létezik, amelyek különböző igényeket elégítenek ki. A Tinder eredetileg azoknak született, akik nem komoly kapcsolatot keresnek. Ettől függetlenül volt már, aki megtalálta élete szerelmét az app segítségével, de nem ez a jellemző. A közösségi oldalaknak hála tudjuk, hogy milyen ijesztő történetek születtek már Tinderen.

Nem is sejtette, milyen bizarr randiban lesz része / Fotó: Lifewire

Ilyen ijesztő történetet tudhat magáénak az a hölgy, aki egy barátjával osztotta meg bizarr élményét, így került fel az internetre. Az első randira készülődött, ahol a férfi kikötötte, hogy fekete ruhában jelenjen meg, a többi meglepetés. Itt még nem fogott gyanút a nő, azonban amikor a kocsi begurult egy krematóriumba, kicsit összeugrott a gyomra. Mint kiderült, a férfi csupán egy partnert keresett, aki elkíséri nagymamája temetésére. Ezt természetesen nem közölte előre, mert félt, hogy senkit nem talál. Valószínűleg jogosan.

Randiszolgáltatást indít a Facebook, mutatjuk, hogy működik

Lassan tényleg az egész életünk a Facebookon zajlik majd, legalábbis ők nagyon ezt szeretnék elérni. Saját piaca van, lehet élőben közvetíteni és munkahely verziója is van. Kolumbiában mától tesztelik a randifunkciót, beleépítve a Facebook mobilalkalmazásba. A randiplatformon csoportok és események alapján dobja majd fel az embereket, akiknek megnézheted a profiljukat.

A helyzet rosszabb is lehetett volna – mondjuk, a helyzet átcsap egy élő horror sztoriba –, de azért így is elég meghökkentő, ki mire használja a Tindert. Mindenesetre a nő nem ugrott ki a kocsiból és futott el, hanem végig a férfivel maradt. A temetés után viszont megkérte randipartnerét, hogy vigye haza. Bizonyára nem volt folytatása a történetüknek.

ForrásMirror
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3