A Tinder-csaló jelenlegi barátnője először szólalt meg, mióta párja nemzetközileg hírhedtté vált, mint az áldozataira Tinderen vadászó csaló.

Simon Leviev barátnője szerint a The Tinder Swindler kitaláció

A Netflix dokumentumfilmje, a The Tinder Swindler a hónap elején jelent meg. A nézők elképedtek a hazugságok összetett hálóján, amelyet  Simon Leviev – valódi nevén Shimon Hayut – szőtt, írja az LADbible.

A doksi középpontjában három nő áll, akiket arra vettek rá, hogy több százezer fontot adjanak át fényűző életmódjának finanszírozására, és segítsenek neki átverni még több nőt, hogy beleszeressenek. A vádakkal ellenére azonban barátnője, Kate Konlin mellette áll. Valójában a modell nem hiszi el a barátjával szemben megfogalmazott állításokat.

Az Inside Editionnek nyilatkozva azt mondta: “Istenem, hogyan tud valaki ilyen hamis történetet felépíteni.” Arra a kérdésre, hogy adott-e valaha kölcsön pénzt a barátjának, azt mondta: “Természetesen nem.”

Leviev is elutasította a Tinder-csaló címkét. A kétszer elítélt csaló azt mondta: „Nem vagyok Tinder Swindler. Nem vagyok csaló és nem vagyok hamisítvány. Az emberek nem ismernek – így nem ítélhetnek meg. Csak egy egyedülálló srác voltam, aki meg akart ismerkedni néhány lánnyal a Tinderen.”

A Tinder-csaló hollywoodi karrierjét építi, az áldozatai a tartozásaikat próbálják rendezni

Új menedzsere nemrég azt mondta a LADbible -nek, hogy bizonyítékai vannak az ártatlanságának bizonyítására. Azt mondta: “Alig várja, hogy tisztázza a nevét és megoszthassa az oldalát.” Rodriguez elmondta, hogy február 14-én – Valentin napon – szerződtette, miután megnézte a dokumentumfilmet, amiről úgy érezte, hogy nem magyarázott meg mindent.

Február 13-án megnéztem a Netflix dokumentumfilmjét, és felkeltette az érdeklődésemet a történet, de sok megválaszolatlan kérdésem volt. Kíváncsi voltam, hogy mi Simon oldala a történetről, mivel az nem szerepelt a műsorban. Tehát rákerestem az Instagramon, megtaláltam a profilját, és üzenetet küldtem neki. Csak február 14-én, hétfőn válaszolt

– árulta el a menedzser.

Rodriguez elmondása szerint Leviev most keresi a lehetőségeket, hogy új hírnevét felhasználva befusson Hollywoodban. Azt mondta: “Jelenleg több projektről folytatunk tárgyalásokat – televízióval és filmekkel kapcsolatban.” Rodriguez azt is megerősítette, hogy Leviev egy randevúzási műsor házigazdájának ötletéről is tárgyal, és hogy a filmstúdiók „nagy érdeklődést mutattak” a vele való együttműködés iránt.

Míg Leviev előre szeretné mozdítani karrierjét az Egyesült Államokban, áldozatai továbbra is igyekeznek megtéríteni veszteségeik egy részét. Egy Cecilie Fjellhøy, Pernilla Sjoholm és Ayleen Charlotte által létrehozott GoFundMe oldal több, mint 164 000 fontot (222 000 dollárt) ért el. A trió azzal a céllal hozta létre az oldalt, hogy 600 000 fontot (816 000 dollárt) keressen, Leviev hatalmas összegeket veszített áldozatainak.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet