Követem Élet + Stílus Hetente egymillió randit szerveznek a Tinderen keresztül

Hetente egymillió randit szerveznek a Tinderen keresztül

Promóció

Mindig is kíváncsi voltál, mekkora bevételt generált a Tinder a ti szerelmetekből, és melyik országban fizetnek a legtöbbet? Egy felmérés szerint hetente egymillió randit szerveznek a Tinderen keresztül.

Promóció

A magyarok még nincsenek annyira rákattanva a Tinderre, mint Björk vagy több, más európai ország lakói – derül ki a Priori Data adatai alapján, a statista.com által készített összeállításból. Az összehasonlító adatsor azt mutatja, hogy a Tinder applikáció milyen bevételt generált 2018-ban.

Tinder / Fotó: Shutterstock

Az okostelefonokra kifejlesztett Tinder társkereső alkalmazás 2012-ben jelent meg a piacon. Helymeghatározás segítségével talál potenciális partnereket a felhasználónak. Ma már világszerte használják. 196 országban több mint negyven nyelven (köztük magyarul is) érhető el. Pontos adatok nem állnak rendelkezésre az appot használók számáról, becslések szerint 2018-ban 57 millió volt.

A Tinder újít, nem is akárhogy: Black Mirrorhoz hasonló sorozatot indít – ContextUs

A Black Mirror tavaly adta ki a Bandersnatch című, interaktív különkiadását. A szóban forgó sorozat különkiadásában a néző dönthette el a történet alakulását. A Tinder pedig egy hasonló sorozatot készül piacra adni, írja a . A Reuters megjegyzi, hogy a széria egy közelgő apokalipszist vetít elénk, és felvillan egy értesítés, amely azt kérdezi: “Kivel töltenéd életed utolsó estéjét?”

A prémium- és arany-előfizetők 4,1 millióan vannak. Naponta 1,6 milliárd a Tinder-választások száma (jobbra vagy balra tologatást jelent). Hetente egymillió randit szerveznek a Tinderen keresztül.

Így nézett ki 2018-ban a Tinder bevétele országokra és operációs rendszerre bontva / Forrás: Priori Data

A Tinder app adatai szerint, tavaly Európán belül az Egyesült Királyságban, Németországban és Franciaországban jutott a legnagyobb bevételhez a cég. A toplistát vezető Egyesült Királyságban nettó 69 millió dollárnyihoz. Ehhez képest, a magyarországi bevétel csekély: tavaly az év egészében 1,52 millió dollár volt.

Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3