Mindig is kíváncsi voltál, mekkora bevételt generált a Tinder a ti szerelmetekből, és melyik országban fizetnek a legtöbbet? Egy felmérés szerint hetente egymillió randit szerveznek a Tinderen keresztül.

A magyarok még nincsenek annyira rákattanva a Tinderre, mint Björk vagy több, más európai ország lakói – derül ki a Priori Data adatai alapján, a statista.com által készített összeállításból. Az összehasonlító adatsor azt mutatja, hogy a Tinder applikáció milyen bevételt generált 2018-ban.

Tinder Magyar
Tinder / Fotó: Shutterstock

Az okostelefonokra kifejlesztett Tinder társkereső alkalmazás 2012-ben jelent meg a piacon. Helymeghatározás segítségével talál potenciális partnereket a felhasználónak. Ma már világszerte használják. 196 országban több mint negyven nyelven (köztük magyarul is) érhető el. Pontos adatok nem állnak rendelkezésre az appot használók számáról, becslések szerint 2018-ban 57 millió volt.

A Tinder újít, nem is akárhogy: Black Mirrorhoz hasonló sorozatot indít – ContextUs

A Black Mirror tavaly adta ki a Bandersnatch című, interaktív különkiadását. A szóban forgó sorozat különkiadásában a néző dönthette el a történet alakulását. A Tinder pedig egy hasonló sorozatot készül piacra adni, írja a . A Reuters megjegyzi, hogy a széria egy közelgő apokalipszist vetít elénk, és felvillan egy értesítés, amely azt kérdezi: “Kivel töltenéd életed utolsó estéjét?”

A prémium- és arany-előfizetők 4,1 millióan vannak. Naponta 1,6 milliárd a Tinder-választások száma (jobbra vagy balra tologatást jelent). Hetente egymillió randit szerveznek a Tinderen keresztül.

Tinder Magyar Statisztika
Így Nézett Ki 2018-Ban A Tinder Bevétele Országokra És Operációs Rendszerre Bontva / Forrás: Priori Data

A Tinder app adatai szerint, tavaly Európán belül az Egyesült Királyságban, Németországban és Franciaországban jutott a legnagyobb bevételhez a cég. A toplistát vezető Egyesült Királyságban nettó 69 millió dollárnyihoz. Ehhez képest, a magyarországi bevétel csekély: tavaly az év egészében 1,52 millió dollár volt.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk