A Tinder nevű “ismerkedős” alkalmazás egy hasznos új funkciót vezet be, amely segítségével egyszerűen és gyorsan elérhető a segélyhívó.

Újít a Tinder

Az online világban az emberek nem mindig azok, akiknek mondják magukat. Ez fokozottan igaz az online ismerkedés világában. A veszélyes helyzetek elkerülése érdekében a Tinder számos új biztonsági funkciót vezet be, többek között a pánikgombot, írja a Dazed.

Tinder
Tinder Randi App Biztonsági Funkciót Kap / Kép: Stabroek News

A platform a Noonlight személyes biztonsági szolgáltatással együttműködve dolgozta ki a rendszert. Az amerikai Tinder-felhasználók biztonságára egyfajta láthatatlan testőr fog vigyázni. Az funkció által a felhasználó megadhatja, hogy mikor és hol bonyolítja le a randevút.

Ha pedig veszélyben érezné magát a felhasználó a romantikus együttlét alatt, akkor könnyen és diszkréten elérheti a segélyhívót.

A másik lehetőség – amely csak bizonyos régiókban lesz elérhető – az úgynevezett fotó hitelesítés. Ennek segítségével a felhasználók,  saját magukat azonosíthatják a profiljaikon. Az app AI-technológia segítségével fogja ellenőrizni a készített szelfiket.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz

Több biztonsági funkciót is fejleszt, a Tinder!

A pánikgombon kívül a Tinder dolgozik egy zaklató elhárító funkción is, amely automatikusan kiszűri majd a potenciálisan zavaró üzeneteket. A felhasználóknak visszaigazolást kell küldeni a rendszernek, hogy zavaró volt-e a kapott üzenet vagy sem. Lehetőség lesz jelenteni zaklatót.

Az erotika nem fér meg az Instagramon, még ha művészet is?

Leah Schrager 2015-ben Ona néven kezdett el dolgozni mint cam-lány (webkamera-modell). Schrager olyan feminista művészek hagyományát viszi tovább, mint Hannah Wilke, Cosey Fanni Tutti, Katharina Sieverding, valamint Andrea Fraser, és pontosan tudatában van annak, milyen hatást vált ki a szépségével.

Mód lesz arra is, hogy a rendszer által sértőnek titulált üzeneteket megnézzük, és mégis elolvassuk, ha az megítélésünk szerint mégsem rossz szándékú.

Az új funkciók bevezetésének pontos idejéről még nem adott tájékoztatást a Tinder.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk