A Tinder beszáll a sorozatkészítés világába. Sőt, egyenesen a Black Mirror (Fekete tükör) Bandersnatch című, interaktív epizódhoz hasonlóval készül debütálni.

A Black Mirror tavaly adta ki a Bandersnatch című, interaktív különkiadását. A szóban forgó sorozat különkiadásában a néző dönthette el a történet alakulását. A Tinder pedig egy hasonló sorozatot készül piacra adni, írja a Reuters.

Tinder Sorozat
Tinder / Fotó: Getty Images

A Reuters megjegyzi, hogy a széria egy közelgő apokalipszist vetít elénk, és felvillan egy értesítés, amely azt kérdezi: “Kivel töltenéd életed utolsó estéjét?” Ezt követően a hatrészes sorozatban a megszokott módon, a felbukkanó fényképek jobbra vagy balra húzásával haladhatsz tovább.

A Netflix elárulta, melyik Bandersnatch-befejezést választották a legkevesebben

A Bandersnatch által a nézők kezébe került az irányítás. A történetnek öt fő befejezése van, és számtalan apró részlet múlik azon, milyen opciókat választunk. Tavaly év végén, december 28-án robbant a hír: kijött a Bandersnatch, a Black Mirror interaktív epizódja. A néző maga formálhatja a történet alakulását.

Egyelőre nincs címe a Tinder-sorozatnak, ám tudni lehet, hogy Mexikóvárosban állították össze a koncepciót. A rendező Karena Evans, aki több klipet is készített Drake-nek, mint például az In my feelings dalhoz.

Randiztál már krematóriumban? A Tinderen még ez is megtörténhet

Számtalan társkereső oldal létezik, amelyek különböző igényeket elégítenek ki. A Tinder eredetileg azoknak született, akik nem komoly kapcsolatot keresnek. Ettől függetlenül volt már, aki megtalálta élete szerelmét az app segítségével, de nem ez a jellemző. A közösségi oldalaknak hála tudjuk, hogy milyen ijesztő történetek születtek már Tinderen.

Várhatóan október elején debütál.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk