Nézem Film A Tinder újít, nem is akárhogy: Black Mirrorhoz hasonló...

A Tinder újít, nem is akárhogy: Black Mirrorhoz hasonló sorozatot indít

Promóció

A Tinder beszáll a sorozatkészítés világába. Sőt, egyenesen a Black Mirror (Fekete tükör) Bandersnatch című, interaktív epizódhoz hasonlóval készül debütálni.

Promóció
- Advertisement -

A Black Mirror tavaly adta ki a Bandersnatch című, interaktív különkiadását. A szóban forgó sorozat különkiadásában a néző dönthette el a történet alakulását. A Tinder pedig egy hasonló sorozatot készül piacra adni, írja a Reuters.

Tinder / Fotó: Getty Images

A Reuters megjegyzi, hogy a széria egy közelgő apokalipszist vetít elénk, és felvillan egy értesítés, amely azt kérdezi: “Kivel töltenéd életed utolsó estéjét?” Ezt követően a hatrészes sorozatban a megszokott módon, a felbukkanó fényképek jobbra vagy balra húzásával haladhatsz tovább.

A Netflix elárulta, melyik Bandersnatch-befejezést választották a legkevesebben

A Bandersnatch által a nézők kezébe került az irányítás. A történetnek öt fő befejezése van, és számtalan apró részlet múlik azon, milyen opciókat választunk. Tavaly év végén, december 28-án robbant a hír: kijött a Bandersnatch, a Black Mirror interaktív epizódja. A néző maga formálhatja a történet alakulását.

Egyelőre nincs címe a Tinder-sorozatnak, ám tudni lehet, hogy Mexikóvárosban állították össze a koncepciót. A rendező Karena Evans, aki több klipet is készített Drake-nek, mint például az In my feelings dalhoz.

Randiztál már krematóriumban? A Tinderen még ez is megtörténhet

Számtalan társkereső oldal létezik, amelyek különböző igényeket elégítenek ki. A Tinder eredetileg azoknak született, akik nem komoly kapcsolatot keresnek. Ettől függetlenül volt már, aki megtalálta élete szerelmét az app segítségével, de nem ez a jellemző. A közösségi oldalaknak hála tudjuk, hogy milyen ijesztő történetek születtek már Tinderen.

Várhatóan október elején debütál.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3