A hét sztorija: fűért törtek be a patikába a tinik, de oregánót vittek haza

Coloradóban pár éve legális a marihuána, de a tinik persze nem férhetnek hozzá. Épp ezért egy csapat kíváncsi kamasz betört egy Colorado Springs-i patikába, ahonnan nem távoztak üres kézzel.

Csakhogy aligha szívtak be attól, amit zsákmányolták, inkább egyszerűen csak, olyan illatuk lett, mint egy szelet friss olasz pizzának. Hát, ilyen, ha tinik törnek be gyógyszertárba fűért!

Myyb
Ilyen, Amikor Tinik Füveznek / Forrás Giphy

 

A Native Roots nevű patikahálózat ugyanis soha nem tesz a pultra marihuánát, dekoráció gyanánt csupán oregánót használnak – ez még hasonlít is a fűre, csak többségünk csupán aprított formában találkozik vele.

Álmaid állása megtalált? 14 ezres órabérért füvet kellene szívnod

Az AHLOT nevű torontói vállalat hat “kannabisz szakértőt” keres, akiknek ötven dolláros bért kínálna óránként. Sőt, további 200 dollárt különféle kiadásaikra, amik a munkához kellenek. És hogy ezért pontosan mit kell tennie a hónap dolgozójának? Nálunk ugyan még illegális, azonban harminc amerikai államban már törvényesen is lehet használni a mariskát.

Ez történt ezekkel a fiúkkal is, akik konkrétan egy lopott teherautót pakoltak tele tekintélyes mennyiségű oregánóval, hogy aztán csalódottan várják a hatást.

No Title

No Description

Epic fail, az egyszer biztos…

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból