Bárki elolvashatja a Joker forgatókönyvét és ez a rendezőt nem izgatja

Contextus

Contextus

A Joker forgatókönyve kiszivárgott. A GameSpot szerint azonban ez mit sem érdekli Todd Phillips-et.

Szinte már mindennapos, hogy forgatókönyvek szivárognak ki az internetre. Ezt a nagyon régóta várt Joker sem úszta meg. A rendező, Todd Phillips szerint azonban nincs ok az aggodalomra – méghozzá több okból sem.

Todd Phillips, a Joker rendezője / Fotó: IMDb

Todd Phillips elárulta, a kiszivárgott szkript a tavaly áprilisi változat, a forgatás pedig ahhoz képest hat hónappal később, szeptemberben kezdődött meg, addig pedig sokat változott. Ezen kívül az írásnak azóta már több megmásított, hamis változata kering. Az alkotó szerint ez azonban nem baj, sőt: örömmel tölti el, hogy az emberek egyáltalán érdeklődnek a forgatókönyvek iránt.

A Joker akár 80 millió dollárt is termelhet a nyitóhétvégéjén

A legelső becslések alapján 76 és 88 millió dollárt hozhat a Joker az első hétvégén. Ez annak függvényében meglepő, hogy az utóbbi évek vélhetően legkomorabb mainstream filmjéről van szó. Ráadásul R-besorolást kapott, ami az előzetesek alapján indokolt. A Warner Bros. 55 milliós bevételt tippel az első hétvégére.

Phillips éppen ezért, amikor a Warner jelezte neki a problémát és felajánlotta, hogy eljárást indíttat, azt válaszolta: „ki a szart érdekel?”. Az Arany Oroszlán-díjas Joker október 3-án érkezik a mozikba Joaquin Phoenix főszereplésével.

Kezdőlap > Design > BRÉKING > Nézem>Film > Nézem > Bárki elolvashatja a Joker forgatókönyvét és ez a rendezőt nem izgatja
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból