Tolvai Reni tudja, hogy az elmúlt években nem volt nagy "zenei villanása", de ezen szeretne változtatni.

Tolvai ReniPalikék világa by Manna műsorában mesélt arról, hogy nagyon nehéz időszakon ment keresztül az elmúlt években, írjaBlikk.

Tisztában vagyok vele, hogy itt, Magyarországon én mindig is a román lány leszek. Én ezzel együtt tudok élni

– vallotta be az énekesnő, hozzátéve, hogy édesapja halála nagyon megviselte. “Nem is tudtam, hogy mélyen vagyok. Édesapám halála után nem is sírtam. Megszűntem, üveges tekintetem volt, csak léteztem. Ez nagyon sokáig tartott.” A gyász után pedig teljesen megváltozott a kapcsolata a zenével is.

Teljesen más kapcsolatom lett a zenével. Először elkezdett abszolút nem tetszeni, aztán már kevésbé érdekelt a zene, minden más meg nagyon

– magyarázta. Az énekesnő amerikai karriert álmodott meg magának, amiről nem mondott még le teljesen, de rájött, hogy túl görcsösen ragaszkodott hozzá.

Rettenetesen boldogtalanná tett, hogy ez nem sikerült, nem jön össze. Nem tudtam örülni a magyar sikereimnek. Lehet, hogy valami baj van velem, hogy én ezt nem tudom jól megélni. Ezért mondtam, hogy oké, stop, én boldog ember akarok lenni.

Reni most egy új albumon dolgozik, de emellett a szépségápolás és a smink területén is szeretne babérokra törni. “Lesz egy saját smink brandem. Azt érzem, hogy egyre jobb üzletember vagyok” – jelentette ki.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet