Egy sorozatos rablót azután kapott el a rendőrség, hogy felismerték a Spongyabobos nadrágját a hirdetésen, amiben a lopott holmit akarta eladni.

Egy rablót többször is Spongyabobos nadrágot és zoknit viselve látták szemtanúk az oklahomai Tulsában elkövetett betörések során, írjaDailyStar.

Amikor a gyanúsított – Edward Price –, az ellopott árut közzétette a Facebook Marketplace-en, a sasszeműek a kép hátterében ugyanazokat a SpongyaBobos ruhadarabokat pillantották meg.

Miután ezt követően elrendelték a gyanúsított lakásának házkutatását, a rendőrség tudta, hogy emberükre akadtak, amikor megtalálták a rövidnadrágot és a zoknit, bár a talált több tévé, mobiltelefon, iPad, tablet, fegyver, lőszer és internetes router valószínűleg terhelőbb bizonyíték.

Price-t azzal vádolják, hogy ő volt a felelős azért az öt rablásért, amelyek három hónapon belül ugyanabban a lakótömbben történtek. A betörések mindegyike hasonló mintát követett: Price lerúgta az ajtókat, majd fegyvereket, televíziókat és mindenféle elektronikai cikkeket lopott el.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet