Tom Cruise bejelentette, hogy 2020-ban indul az amerikai elnöki címért, mindezt egy fergeteges paródia videóban teszi, írja a Joblo.

Ha van valami, amihez Tom Cruise nagyon ért, az a futás. Ez az egyik képessége a sok közül, amelynek köszönhetően nagyszerű főparancsnokká válhatna. Egy fergeteges, új paródiavideóban Tom Cruise bejelenti, hogy 2020-ban versenye száll az Amerikai Egyesült Államok elnöki címéért.

Miles Fisher Tom Cruise Elnök
Tom Cruise, Azaz Miles Fisher Elnöknek Jelölteti Magát / Fotó: Imgur

A videóban a híres színész és Cruise-imitátor, Miles Fisher alakítja az akciósztárt.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Az elnöknek mindig tökéletes a haja, motorral közlekedik, és tudja, hogyan dobjon el egy kézigránátot: a fogaival[/perfectpullquote]

– hangzik a kampányvideóban. A videóban Cruise futás közben magyarázza el, miért lenne kiváló elnök, mindezt a filmográfiájából mazsolázott filmcímekkel alá is támasztja.

TOM CRUISE 2020 – Presidential Campaign Announcement

Created by MILES FISHER: https://linktr.ee/milesfisher Director/Co-Writer/Editor STEPHEN VITALE: https://www.youtube.com/StephenVitaleVE SUBSCRIBE: https://w…

Kicsiben kezdte sportügynökként (Jerry Maguire – A nagy hátraarc), harcolt a szamurájok oldalán (Az utolsó szamuráj), és szolgálta a hazáját, hiszen megvédte a világot a földönkívüli inváziótól (Világok harca, A holnap határa), háromszor is (Feledés)! Sőt, évszázadokon keresztül élt, mint vámpír (Interjú a vámpírral). Meggyőző érvek.

Tom Cruise meglepte rajongóit a Comic-Con rendezvényen a Top Gun: Maverick előzetesével

Tom Cruise részt vett a Comic-Con rendezvényen. A sztár feltűnése teljes meglepetés volt, hiszen nem volt bejelentve a részvétele. A színész személyesen mutatta be a jövő nyár nagy durranásának szánt Top Gun: Maverick előzetesét. A Terminátor: Sötét végzet stábja is előrukkolt egy váratlan bejelentéssel, hiszen a Terminátor 2.

A paródiavideó hivatalos honlapján hamarosan egy újabb sztárt jelentenek Cruise mellett indulóként. Talán épp Nicolas Cage lesz az?

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet