Követem Közélet A világsztár elég viccesen jelentette be, hogy indul az...

A világsztár elég viccesen jelentette be, hogy indul az elnökválasztáson

Promóció

Tom Cruise bejelentette, hogy 2020-ban indul az amerikai elnöki címért, mindezt egy fergeteges paródia videóban teszi, írja a Joblo.

Promóció
- Advertisement -

Ha van valami, amihez Tom Cruise nagyon ért, az a futás. Ez az egyik képessége a sok közül, amelynek köszönhetően nagyszerű főparancsnokká válhatna. Egy fergeteges, új paródiavideóban Tom Cruise bejelenti, hogy 2020-ban versenye száll az Amerikai Egyesült Államok elnöki címéért.

Tom Cruise, azaz Miles Fisher elnöknek jelölteti magát / Fotó: Imgur

A videóban a híres színész és Cruise-imitátor, Miles Fisher alakítja az akciósztárt.

Az elnöknek mindig tökéletes a haja, motorral közlekedik, és tudja, hogyan dobjon el egy kézigránátot: a fogaival

– hangzik a kampányvideóban. A videóban Cruise futás közben magyarázza el, miért lenne kiváló elnök, mindezt a filmográfiájából mazsolázott filmcímekkel alá is támasztja.

TOM CRUISE 2020 – RUN TOM RUN (Presidential Campaign Announcement)

Created by MILES FISHER: https://linktr.ee/milesfisher Support The Campaign – http://tomcruise2020.com Director/Co-Writer/Editor STEPHEN VITALE: https://www.youtube.com/StephenVitaleVE SUBSCRIBE: https://www.youtube.com/user/MilesFisherOfficial Cinematographer DAVID BOLEN Visual Effects Supervisor JOHN SCHICK Steadicam Operator PARKER BROOKS First Assistant Camera JORDAN SCOTT Gaffer NATE THOMSON Sound BRECHT VAN’THOF Drone COLT KNEDLER Music POND5 Special Thanks DAVE “WAFFLE MAKER” GREEN #RunTomRun #2020Election #TomCruise2020 #TopGun #DeepFake #TopGunMaverick #MilesFisher

Kicsiben kezdte sportügynökként (Jerry Maguire – A nagy hátraarc), harcolt a szamurájok oldalán (Az utolsó szamuráj), és szolgálta a hazáját, hiszen megvédte a világot a földönkívüli inváziótól (Világok harca, A holnap határa), háromszor is (Feledés)! Sőt, évszázadokon keresztül élt, mint vámpír (Interjú a vámpírral). Meggyőző érvek.

Tom Cruise meglepte rajongóit a Comic-Con rendezvényen a Top Gun: Maverick előzetesével

Tom Cruise részt vett a Comic-Con rendezvényen. A sztár feltűnése teljes meglepetés volt, hiszen nem volt bejelentve a részvétele. A színész személyesen mutatta be a jövő nyár nagy durranásának szánt Top Gun: Maverick előzetesét. A Terminátor: Sötét végzet stábja is előrukkolt egy váratlan bejelentéssel, hiszen a Terminátor 2.

A paródiavideó hivatalos honlapján hamarosan egy újabb sztárt jelentenek Cruise mellett indulóként. Talán épp Nicolas Cage lesz az?

Promóció
ForrásJoblo
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3