"Bármelyik stábtagot menesztem, aki megszegi a szabályokat. Ne merészeljétek még egyszer ezt tenni!" – hallható a kiszivárgott hangfelvételen Tom Cruise szavai, aki a Mission Impossible 7. részének forgatásán fakadt ki.

Dollármilliók a tét

Őrjöngve utasította rendre Tom Cruise azokat a Mission Impossible 7. részének forgatásán dolgozó stábtagokat, akik nem tartották be a járványügyi előírásokat és két méternél közelebb merészkedtek egymáshoz, írja a Variety.

Tom Cruise Mission Impossible 7 Orjonges Koronavirus Hangfelvetel
Tom Cruise Golden Globe-Díjas Színész-Producer / Fotó: Getty Images

Cruise, aki immáron hetedik alkalommal bújik Ethan Hunt titkosügynök bőrébe, véresen komolyan veszi a koronavírus-járvány miatt hozott szigorú szabályokat. Különösképpen azért, mert nem szeretné, ha a jelenleg az Egyesült Királyságban zajló forgatást ismételten le kellene állítani, hiszen az azt jelentené, hogy a Christopher McQuarrie által rendezett film bemutatóját megint el kéne halasztani, 2021. novemberére sem készülne el. Először márciusban, az első hullám során állították le, és júniusban folytatták. De később megint le kellett állniuk a növekvő halálesetek miatt, és októberben indult újra.

Azonban októberben ismét leálltak, ugyanis Olaszországban tizenkét stábtag koronavírus-tesztje is pozitív lett, a leállással dollármilliókat vesztettek.

Tom Cruise naponta többször is ellenőrzi a stábot a színész

A munkálatok során viszont néhány stábtag nem tartotta be a járványügyi előírásokat, így Cruise összehívott egy meetinget, amely során őrjöngött a dühtől. Az esetről kiszivárgott egy hangfelvétel is, amely a brit The Sun bulvárlap birtokába jutott. A YouTube videómegosztóra feltöltött videó lassan eléri az 1 milliós megtekintést.

Ha még egyszer meglátlak így titeket, kib_szottul kirúglak! Bármelyik stábtagot menesztem, aki megszegi a szabályokat. Ne merészeljétek még egyszer ezt tenni!

– hallható a felvételen a színész, aki producerként is érintett, így a veszteséget a bankszámlája is bánja.

Kapcsolódó cikk

“Mi vagyunk az aranystandard. Miattunk indulhat újra a filmgyártás Hollywoodban, árgus szemekkel figyelnek és hisznek a munkánkban. Esténként egyeztetek telefonon a stúdiókkal, biztosító társaságokkal, producerekkel, akik minket követnek mintaként. Több ezer munkahelyet hozunk létre, ti f_szfejek! Kérhettek bocsánatot, de inkább azoktól tegyétek, akik elveszítik az otthonukat, mert bedől a filmipar! Nem hagyom, hogy leállítsák a forgatásunkat! Értve vagyok? Soha többé nem akarok ilyet látni. Soha!” – folytatta a színész az intelmeket a két stábtagnak, aki egy informátor szerint minden nap maga ellenőrzi, hogy a Norvégia után jelenleg és Olaszországban forgató filmes kollégák betartják-e szabályokat.

Komolyan veszi a munkáját

Nem lehet tudni, hogy Tom Cruise korábban is érte-e már szabályszegésen ezeket a dolgozókat, de magára vállalta, hogy az egészségvédelmi és biztonsági részleggel együtt megpróbál minden stábtagot a járványügyi előírások betartására bírni annak érdekében, hogy folyamatosan dolgozhassanak a továbbiakban a filmen – magyarázta a The Sun című brit napilap riportjában egy bennfentes. 

Tom Cruise warns Mission Impossible crew they're 'f***ing gone' if they break Covid rules on set

FURIOUS Tom Cruise tore into workers who broke Covid rules on the set of Mission: Impossible screaming: "If I see you doing it again, you're f***ing gone."Th...

Napjában többször is körbemegy és ellenőrzi a stábot, hogy minden rendben zajlik-e. Eszméletlenül komolyan veszi a biztonsági intézkedéseket.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet