Pornós állást ajánlottak a Tom Cruise miatt felmondó stábtagoknak

Tom Cruise, aki a Mission Impssible 7. és 8. részén dolgozik, több meetinget is összehívott már, mert aggódik a stábtagok hanyagsága miatt. Öten fel is mondtak, és most az egyik ismert pornóoldal mögötti cég ajánlott nekik munkát.

Lehetséges küldetés

Mint beszámoltunk mi is róla, Tom Cruise kiborult nemrég, amiért a stáb több tagja nem tartotta be a járványügyi előírásokat a Mission Impossible 7. részének forgatásán.

Tom Cruise Mission Impossible 7 Kiborulas Stripchat Porno Kirugott Stabtagok
Tom Cruise / Fotó: Visual China Group

Az esetről kiszivárgott egy hangfelvétel is, amely a brit The Sun bulvárlap birtokába jutott. A YouTube videómegosztóra feltöltött videó lassan eléri az 1 milliós megtekintést.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

“Ha még egyszer meglátlak így titeket, kib_szottul kirúglak! Bármelyik stábtagot menesztem, aki megszegi a szabályokat. Ne merészeljétek még egyszer ezt tenni!” – adta utasításba Cruise az összehívott meetingen. 

Később újabb szivárogtatás történt, szintén a The Sun lapnak. A forrásuk szerint öt stábtag inkább felmondott, mintsem elviselje a folyamatos terrorizálást Cruise-tól.

"Kellemes és élvezetes" munkakörnyezetet kínálnak nekik

Sokak szerint ez egy marketingfogás volt, hogy odafigyeljenek az sztár újabb akciófilmjére, de másoknak is adott ötletet. Hamar “cselekedett” a Stripchat nevű pornóoldal mögötti cég helyettes vezetője, Max Bennett.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Bennett munkát ajánlott annak az öt stábtagnak, aki felmondott, mert nem akarta elviselni Cruise stílusát – adta hírül a Movieweb.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Bennett egy, 2021 elején élőben közvetítendő projektben ígért állást, amelyben néhány cam girl életét mutatják be. A cégvezér szó szerint „kellemes és élvezetes” munkakörnyezettel csábította a stábtagokat, ám azt, hogy ez mit is jelent pontosan, nem lehet tudni.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból