Újabb két Mission Impossible-filmet készít Tom Cruise, női partnere Hayley Atwell lesz

A Marvel-univerzumból ismert Hayley Atwell megerősítette, hogy ő lesz a női főszereplője az új Mission: Impossible-filmnek, írja a Collider.

Örömmel fogadta a hírt a világ, miszerint Hayley Atwell bejelentette: csatlakozik a Mission: Impossible csapatához, ráadásul az Amerika kapitány: Az első bosszúálló sztárja megerősítette, hogy a franchise két folytatásában is részt vesz.

haley atwell endgame
Hayley Atwell a Végjátékban / Kép: The Mary Sue

A Paramount Pictures már szerződtette is a Titkos nemzet és az Utóhatás író-rendezőjét, Christopher McQuarrie-t a Mission: Impossible hetedik és nyolcadik részéhez.

Tom Cruise meglepte rajongóit a Comic-Con rendezvényen a Top Gun: Maverick előzetesével

Tom Cruise részt vett a Comic-Con rendezvényen. A sztár feltűnése teljes meglepetés volt, hiszen nem volt bejelentve a részvétele. A színész személyesen mutatta be a jövő nyár nagy durranásának szánt Top Gun: Maverick előzetesét. A Terminátor: Sötét végzet stábja is előrukkolt egy váratlan bejelentéssel, hiszen a Terminátor 2.

Atwell elárulta, a két filmben nem egyszerű mellékszereplőként fog Tom Cruise oldalán domborítani, hanem női vezetőként. A korábbi Mission: Imossible menetekben is voltak emlékezetes női karakterek, az Utóhatásban Vanessa Kirby mint White Widow, Angela Bassett pedig a félelmetes IMF igazgatóként tűnt fel.

tom cruise fallout
Tom Cruise a Mission: Impossible-franchise sztárja / Kép: We Got This Covered

Tom Cruise jelenleg a Top Gun: Maverick utómunkálatain dolgozik, de a jövő évben már elkezdődhetnek az új Mission: Impossible-filmek forgatási munkálatai is.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból