Tom Cruise meglepte rajongóit a Comic-Con rendezvényen a Top Gun: Maverick előzetesével

Tom Cruise a 2019-es San Diego-i Comic-Con rendezvényen mutatta be a Top Gun: Maverick című filmjének első hivatalos előzetesét, írj a The Wrap.

Tom Cruise részt vett a Comic-Con rendezvényen. A sztár feltűnése teljes meglepetés volt, hiszen nem volt bejelentve a részvétele. A színész személyesen mutatta be a jövő nyár nagy durranásának szánt Top Gun: Maverick előzetesét.

Tom Cruise Top Gun Maverick
Tom Cruise A Top Gun: Maverick Című Filmben / Fotó: Nme

A Terminátor: Sötét végzet stábja is előrukkolt egy váratlan bejelentéssel, hiszen a Terminátor 2. – Az ítélet napja John Conorjának, Edward Furlong-nak a franchise-hoz való visszatérését is ezen a rendezvényen jelentették be.

A közönség szinte sokkot kapott, mikor felkonferálták Tom Cruise-t.

Miután Cruise beszélt az 1986-os film folytatásáról, bemutatta a film előzetesét, amely az ő és Ed Harris közötti dialógusra épül. Kitért arra is, hogy milyen fontos számára a projekt, amit végre a rajongónak is megmutathat.

Tom Cruise Comic Con Top Gun
Tom Cruise Bemutatja A Top Gun: Maverick Előzetesét A Comic-Con Rendezvényen / Fotó: Chris Pizzello

Az előzetesben természetesen láthatjuk Tom Cruise-t, ahogy Maverickként egy sugárhajtású gépet repít a magasba.

Top Gun: Maverick – 1. magyar nyelvű előzetes

Országos bemutató: 2021. július 8. Miután több mint harminc évet szolgált a flotta egyik legjobb pilótájaként, Pete „Maverick” Mitchell (Tom Cruise) most a n…

A Joseph Kosinski rendezte film premierjét 2020. június 26-ra tűzte ki a stúdió.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk