Tom Hanks barátságot kötött egy Corona nevű ausztrál fiúval, akit társai koronavírusnak csúfolnak

A nyolcéves Corona De Vries levelet írt Tom Hanks és felesége Rita Wilson számára, miután kiderült pozitív lett a koronavírus tesztjük.

A kisfiú kedvencének hogylétéről érdeklődött

Tom Hanks az Elvis Presley-ről szóló film forgatása kapcsán tartózkodott Ausztráliában, amikor kiderült, hogy koronavírussal fertőződött meg. Betegségét viszonylag enyhébb tünetekkel megúszta, feleségével ellentétben.

Tom Hanks Corona
Tom Hanks És Kis Barátja, Corona / Fotó: Newshub

A sztár állapotáról az egyik kis rajongója is igyekezett információt szerezni, magától a sztártól érdeklődött, írja a The Guardian.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Hallottam a hírekben, hogy te és a feleséged elkaptátok a koronavírust. Jól vagytok?[/perfectpullquote]

– érdeklődött Corona De Vries.

Már a Spotify-on keresztül is adományozhatsz zenészeknek

A Spotify streamingszolgáltató alkalmazás lehetőséget biztosít az előadók és zenekarok számára, hogy pénzt gyűjtsenek a rajongóiktól. A befolyt összeget saját célra is felhasználhatják, a turnékból kimaradó társaiknak adományozhatják tovább vagy egy szervezet számára is odaadhatják, írja a BBC.

A fiú azt is leírta, hogy ő szereti ugyan a nevét, de az iskolában a társai koronavírusnak csúfolják, ami miatt szomorú és dühös.

Tom Hanks ajándékkal is meglepte ifjú rajongóját

Tom Hanks válaszát stílszerűen egy Corona márkájú írógépen vetette papírra.

“A leveled nagyon boldoggá tett engem és feleségemet. A világon te vagy az egyetlen Corona nevű ember, akit ismerek. Mint ahogyan a Nap körüli gyűrűt is koronának hívják. Úgy hiszem ez az írógép pont neked való lesz. Kérlek használd és írj vissza nekem” – vigasztalta a kétszeres Oscar-nyertes színész az ausztrál srácot.

Hey folks. Good News: One week after testing Positive, in self-isolation, the symptoms are much the same. No fever but the blahs. Folding the laundry and doing the dishes leads to a nap on the couch. Bad news: My wife @ritawilson has won 6 straight hands of Gin Rummy and leads by 201 points. But I have learned not to spread my Vegemite so thick. I travelled here with a typewriter, one I used to love. We are all in this together. Flatten the curve. Hanx

No Description

Tom Hanks barátságáról biztosította a különleges nevű ausztrál fiút.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk