Még nincs vége az élőszereplő-mániának, A Pinokkióból is készül már a remake Hanks főszereplésével.

Ígéretes színészek, ígéretes rendező, akár még jó is kisülhet az élőszereplős Pinokkióból

Az oroszlánkirály, A dzsungel könyve, az Aladdin, a Dumbo és a Mulan mellett a Pinokkió is felkerül a Disney élőszereplős palettájára. A Forrest Gump és a Vissza a jövőbe rendezője, Robert Zemeckis kezébe adták az irányítást.

A szereplői gárdát is kihirdették már. Benjamin Evan Ainsworth alakítja a fabábút, Hanks pedig az őt megalkotó Geppettót. Joseph Gordon-Levitt, az Eredet és a 10 dolog, amit utálok benned színésze a hangját kölcsönözi a mesélő Tücsök Tihamérnek, Cynthia Erivo, a két Oscar-díjra jelölt színésznő a Gepetto álmát teljesítő tündér lesz, illetve Luke Evans, A szépség és a szörnyeteg sztárja a gonosz kocsit játsza.

Tom Hanks filmje jövőre érkezhet

2022 júliusa környékén várható a mesefilm. Christine M. McCarthy, a Disney pénzügyi vezetője választ adott arra kérdésre, hogy a mozik helyett a Disney+-on lesz majd elérhető a Pinokkió, írja a 24.hu.

Két éve, 2019-ben megjelent már egy olasz élőszereplős remake, Roberto Benigni szereplésével. Ennek az előzetesével alapozzuk meg a hangulatot a Disney-s változatra.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet