Követem Sztárok Tom Hanks: „Pozitív lett a koronavírus-tesztem"

Tom Hanks: „Pozitív lett a koronavírus-tesztem”

Hirdetés

Ma reggel arra a szomorú hírre ébredhettünk, hogy kiderült, ki az első koronavírusos híresség: a kétszeres Oscar-díjas színész, Tom Hanks és felesége, Rita Wilson eredménye is pozitív lett koronavírusra.

1
Forgatásról karanténba

Rita Wilson és Tom Hanks / Fotó: Valérie Macon / AFP via Getty Images
Hirdetés

A színész házaspár jelenleg Ausztráliában, a Gold Coaston tartózkodik, ahol Tom Hanks Baz Luhrmann rendezésében Elvis Presley önéletrajzi filmjét forgatja. Hanks az Instagramon jelentette be a hírt március 11-én, magyar idő szerint hajnali két óra tájban.

„Sziasztok, Rita és én itt vagyunk Ausztráliában. Mivel kicsit fáradtnak éreztük magunkat, fáztunk és fájtak a végtagjaink, Ritát rázta a hideg, ami hol előjött, hol elmúlt, és hőemelkedésünk is volt, így elvégezték rajtunk a koronavírus-tesztet. Kiderült, hogy mindketten megfertőződtünk.”

Hello, folks. Rita and I are down here in Australia. We felt a bit tired, like we had colds, and some body aches. Rita had some chills that came and went. Slight fevers too. To play things right, as is needed in the world right now, we were tested for the Coronavirus, and were found to be positive. Well, now. What to do next? The Medical Officials have protocols that must be followed. We Hanks’ will be tested, observed, and isolated for as long as public health and safety requires. Not much more to it than a one-day-at-a-time approach, no? We’ll keep the world posted and updated. Take care of yourselves! Hanx!

25.7k Likes, 2,448 Comments – Tom Hanks (@tomhanks) on Instagram: “Hello, folks. Rita and I are down here in Australia. We felt a bit tired, like we had colds, and…”

„Hát, ez van. Mit tehetünk most? A járványügyieknek megvannak a megfelelő protokolljaik, amelyeket mindannyiunknak be kell tartanunk. További vizsgálatokat végeznek el rajtunk, megfigyelnek és karanténba kerülünk annyi időre, amennyi a közegészségügy és a biztonságunk érdekében szükséges. Egyelőre napról-napra haladhatunk csak előre. Jelentkezünk a fejleményekkel mindenképpen. Vigyázzatok magatokra!

Hanx!” – jelentette a karanténból a sztár. Az egyelőre Elvis munkacímmel futó projektben Tom Hanks az egyik főszerepet, a legendás rock’n’roll-sztár szintén legendás menedzserét, Tom Parker ezredest alakítja.

Tom Hanks is szerepelhet a készülő Elvis Presley életéről szóló filmben

Tárgyalások folynak az Oscar-díjas Tom Hanks-szel, hogy eljátssza Elvis menedzserének, Tom Parker szerepét az egyelőre még cím nélkül futó projektben. A legendás énekes életrajzát az Oscar-jelölt Baz Luhrmann rendezi majd a Warner Bros. megbízásából. Luhrmann a rendezés mellett a forgatókönyv megírásában is részt vesz Craig Pearce-szel együtt.

Aki kételkedne abban, hogy jó helyen jár-e, amikor a 63 esztendős színész Instagram-profilját nézegeti: mindannyiunk kedvenc Forrest Gumpja a közösségi oldalát nem arra használja, amire egy tipikus A-listás híresség. A közvetlen promóciója helyett inkább az utcán elvesztett tárgyakról, főleg elhagyott kesztyűkről, fél pár cipőkről, olykor síbakancsokról oszt meg fotókat, hátha valaki a posztja révén megtalálja az elvesztett kiegészítőjét. De nem csak ők ketten, akik a napokban pozitívak lettek a tesztre.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

Hirdetés

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Hirdetés

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

Személyes kalandozásaim a klímakatasztrófában

A klímaváltozás csak egy kommunista trükk, az időjárásnak nem kell megszűnnie?

Primal: az utolsó utáni némafilmben egy ősember dinoszauruszon lovagol

Véres és precíz történet, amiben senki egy árva szót sem szól.
Promóció
Promóció
Hirdetés

ez is érdekeltéged
<3