Ugyan nem mozikban, de érkezik Al Capone életrajzi filmje, a Capone (korábban Fonzo címen futott). A gengszter világ rettegett urát Tom Hardy alakítja.

Valós eseményeken alapul a film

“Tudja, mi a különbség Adolf Hitler és Al Capone között? Hitler halott, Capone viszont királyként él Floridában” – mondja az egyik szereplő a Capone (korábban: Fonzo) című életrajzi drámában, amelyhez nemrég megérkezett az első előzetes.

Tom Hardy Capone Film
Tom Hardy Capone Szerepében / Fotó: Vertical Entertainment

A valós eseményeken alapuló filmben Tom Hardy kapta a 47 éves, tízéves börtönbüntetéséből szabadult Alphonse Gabriel Capone szerepét, írja a Variety. Az amerikai gengsztervilág egykor rettegett ura ekkor már jól láthatóan megtört és bizonyítottan demens, egy floridiai birtokon él visszavonulva, egészen 1947-es haláláig.

Míg várakozunk a filmre, addig meséket olvas fel Hardy

A filmet a nem különösebben emlékezetes Fantasztikus Négyest jegyző Josh Trank rendezte a saját forgatókönyve alapján. Hardy mellett a Twin Peaksből jól ismert Kyle MacLachlan, a Dunkirkben szereplő Jack Lowden, A ház, amit Jack épített és a Keresd a nőt színésze, Matt Dillon, valamint Linda Cardellini játszik a filmben. Hardyról közben kiderült, hogy hamarosan visszatér a BBC gyerekcsatornájára, hogy öt alkalommal esti meséket olvasson fel a gyerekeknek.

Tom Hardy kimaxolja a cukiságot: gyerekmeséket olvas fel anyák napján

Tom Hardy, aki 2016-ban már vendégszerepelt a BBC televízió CBeebies programjában, április 27. és május 1. között öt alkalommal mesél a gyerekeknek.

Bár a Caponét eredetileg mozikba szánták, a mozik helyzete miatt azonban végül online mutatják majd be május 12-én.

Capone | Official Trailer (HD) | Vertical Entertainment

A ruthless businessman and bootlegger who ruled Chicago with an iron fist, Al “Fonzo” Capone (Tom Hardy) was the most infamous and feared gangster of America…

Josh Trank azonban egy friss Twitter-bejegyzése szerint azt reméli, hogy némi csúsztatással eljut majd a mozikba is.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet