Tom Hardy hamarosan visszatér a BBC gyerekcsatornájára, hogy esti meséket olvasson fel a gyerekeknek. A brit színész új filmje, az Al Caponéról szóló életrajzi dráma májusban online kerül forgalomba.

Öt napon keresztül olvassa a meséket

Tom Hardy, aki 2016-ban már vendégszerepelt a BBC televízió CBeebies programjában, április 27. és május 1. között öt alkalommal mesél a gyerekeknek. A színész Simone Ciraolo Hug Me (Ölelj meg), Robert Vescio és Nicky Johnson Under the Same Sky (Egy ég alatt), Lizzy Stewart There’s a Tiger in the Garden (Tigris a kertben), Chris Haughton Don’t Worry, Little Crab (Ne félj, kis rák), valamint Rachel Rooney és Zehra Hicks The Problem With Problems (A probléma a problémákkal) című meséjét olvassa fel – jelentette be a csatorna szerdán.

Tom Hardy Meset Olvas Bbc Anyak Napja
Tom Hardy Meséket Olvas Fel Gyerekeknek / Fotó: Bbc

Az egyes epizódokat a koronavírus-járvány miatt Hardy kertjében vették fel. A mesélés közben néha a színész francia buldog kutyája, Blue is feltűnik a képernyőn. A meséket hétköznap esténként sugározzák a CBeebies műsorában, és a BBC iPlayerén is lejátszhatók – számolt be róla a Variety.

A régóta várt Al Capone-film is érkezik

Hardy új filmje, az Al Capone amerikai gengszterről szóló életrajzi dráma Észak-Amerikában május 12-én debütál online.

A Josh Trank rendezésében készült produkció első beharangozó klipje szerdán jelent meg. Trank a Twitter-oldalán posztolta a trailert a bemutatás dátumával együtt. Mint írta, a film korábbi címe, a Fonzo megváltozott, és végül Capone címmel kezdik forgalmazni. A rendező megjegyezte, hogy bár a produkció online kerül forgalomba, reméli, hogy még idén a moziban is játsszák majd.

Tom Hardy nem csak szereplőként vesz részt a Venom folytatásában

Hivatalosan is megerősítették, hogy a Maugli rendezője és A Gyűrűk ura színésze, Andy Serkis rendezi Tom Hardy főszereplésével a Venom 2-t idén ősszel. Serkis azt is elárulta, hogy Hardy-t bevonták a második film írásának folyamatába is. „Tom nagyon is benne volt az új történet megírásban Kelly Marcel forgatókönyvíróval.

A hírhedt gengsztert negyvenes évei végén, a börtönben töltött évek után ábrázolja a film.

CAPONE Trailer (2020) Tom Hardy as Al Capone Movie

CAPONE Trailer (2020) Tom Hardy as Al Capone Movie PLOT: The 47-year old Al Capone, after 10 years in prison, starts suffering from dementia and comes to be …

Az elmaszkírozott Hardy egy demenciával és múltja árnyaival küzdő embert alakít, aki után tovább folyik a nyomozás.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet