Tom Hardy visszatér a Venom folytatásában, a hírt hivatalosan is megerősítette a film producere, írja a Joblo.

A Ruben Fleischer rendezte Venom tavaly októberben került a mozivásznakra Tom Hardy főszereplésével, azóta a képregény alapján készült szuperprodukció világszerte 822 millió dollárt keresett.

Venom 2 Tom Hardy Visszatér
Venom Átlépte A 800 Millió Dolláros Bevételt, Így Elkerülhetetlenné Vált A Folytatás / Kép: Alphacoders

Amy Pascal producer bejelentette, hogy Tom Hardy visszatérése biztos a Venom 2-ben.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Elmondhatom, hogy Tom Hardy visszatér, nagyszerűen játszotta a karaktert, ahogy senki más nem tudta volna[/perfectpullquote]

– nyilatkozta a producer.

A producernő abban látja a film sikerének titkát, hogy a Sony nagyszerű munkát végzett a franchise megteremtésében. Természetesen méltatta Tom Hardy szerepét, aki nélkül már el sem képzelhető egy újabb Venom-film. Senki más nem lenne olyan jó a szerepben, mint ő, vélekedett Amy Pascal.

Tom Hardy elárulta: ez a véleménye a Venom című új filmjéről

Még el sem kezdődtek a forgatások, amikor azt emlegették, talán Pókember is feltűnhet a Sony legújabb Pókember nélküli Pókember filmjében, a Venomban, aztán többször felmerült a pletyka, miszerint Tom Hollandet látták a forgatáson, ezt azonban hivatalosan senki nem erősítette meg.

A Venom Eddie Brock története, akinek az élete romokban van, miután elveszítette munkáját és menyasszonyát. Ezt a pillanatot választja az idegen szimbióta, hogy megszállja őt és szuperképességekkel ruházza fel. Ezáltal pedig képes lesz rá, hogy felvegye a harcot a gonosz erőkkel.

via GIPHY

Hardy mellett Michelle Williams és Woody Harrelson játszották a főbb szerepeket. A produceri feladatokat pedig Amy Pascal és Avi Arad látták el a filmkészítés során.

Tom Hardy Venom 2
Tom Hardy A Venom Premierjén / Fotó: Matt Baron

A Venom folytatásának forgatókönyvéért Kelly Marcel felelős, aki a Szürke ötven árnyalata és a Banks úr megmentése című filmekkel már bizonyította tehetségét.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk