A mai napig nem értjük igazán, mi mozgatta a stúdiót, amikor horrorként beharangozott Venom című filmjét végül PG-13-be, vagyis az egyik legalacsonyabb korhatárcsoportba sorolta a 18+ helyett. Mondjuk, Tom Hardy a főszereplő.

Az okokat valószínűleg hajnalig kereshetnénk, most azonban a főszereplő, Tom Hardy szólalt meg róla, mit gondol legújabb filmjéről.

Még el sem kezdődtek a forgatások, amikor azt emlegették, talán Pókember is feltűnhet a Sony legújabb Pókember nélküli Pókember filmjében, a Venomban, aztán többször felmerült a pletyka, miszerint Tom Hollandet látták a forgatáson, ezt azonban hivatalosan senki nem erősítette meg. Egyelőre nem sok esélyt látunk rá, hogy a jövő héten érkező Venomban feltűnne a Marvel univerzum fiatal hálószövője, habár nem zárhatjuk ki a lehetőséget, hogy a közeljövőben még láthatjuk együtt a legjobb barátjából az ellenségévé vált Venommal/Eddie Brock-kal.

Venom Trailer
Tom Hardy Nagyot Alakíthat Venom Szerepében / Fotó: Sony Pictures

A pletykák szerint annak köszönhető a film alacsony korhatárbesorolása, hogy később behozhassák a Marvel legifjabb hősét a sztoriba, valószínűleg azonban egyszerűbb okai vannak ennél a stúdiónak, méghozzá a pénz. A felnőtt besorolással potenciális közönségük nagy részét zárnák ki a vetítésekről, ezt pedig nem merik kockáztatni, vagyis vagy biztosra mennek, vagy nem bíznak annyira a Venomban, hogy behozza a hozzá fűzött reményeket.

A karakter korábban már Sam Raimi Pókember trilógiájának harmadik részében is feltűnt a szélesvásznon, de számos animációs sorozatban is láthattuk már Póki oldalán akár szövetségesként is. Most Tom Hardy mesélt róla, mit gondol horrorként beharangozott filmje alacsony korhatárbesorolásáról és a karakterben rejlő potenciálról.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Hogy egészen fair legyek, lett volna alapja a 18+-os besorolásnak, de ennek is van. A legkisebbjeim nagyon jól elvannak Pókemberrel és Venommal, Venom játékokat és Legót találok még az orromban is reggelente. Szóval nem arról van szó, hogy megijednének tőle, ugyanakkor sok minden rejlik benne, amit egy csipetnyi merész erőszakkal lehetne teljessé tenni, ha akarnánk és azt hiszem, hogy megtaláltuk hozzá a megfelelő embereket, hogy előrevigyék és ezért szeretném végigcsinálni. Persze, szeretném végigcsinálni az összes Bosszúállókat is vele, de az már nem az én szintem[/perfectpullquote]

– nyilatkozta Hardy az MTV-nek.

VENOM – Magyar szinkronos előzetes #2 (16E)

VENOM – OKTÓBER 4-TŐL A MOZIKBAN! 3D-ben, IMAX-ben és 4DX-ben is Az űrből jön, és csak akkor létezik, ha egy másik lényen élősködhet. Gazdateste Eddie Brock …

A Venom október 4-étől kerül a magyar mozikba és már kíváncsian várjuk, mit hoztak ki belőle!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk