Nézem Film Tom Hiddleston bizarr multivitamin reklámja kiakasztotta a nézőket

Tom Hiddleston bizarr multivitamin reklámja kiakasztotta a nézőket

Promóció

Úgy tűnik, a nézőknek nem nyerte el a tetszését a kínai multivitamin reklám, amiben Tom Hiddleston szerepel, írja a DesignTaxi.

Promóció
- Advertisement -

Tom Hiddleston (Bosszúállók Lokija)a Centrum reklámjában reggelit készít egy nőnek, a kamerabeállításokból feltételezhetően magának a nézőnek. Miután tálalja az ételt, emlékeztet, hogy a Centrum bevételét se felejtsük el.

Reklám vagy pornó? Durva képekkel reklámoznak egy jégkrémet

A képek elég forró hangulatot teremtenek, úgyhogy nem csoda, hogy némelyik fotón olvadásnak indultak a jégkrémek. Az első kép a „Felnőtt fagyi – felnőtt fotók” felirattal jelent meg, csak hogy teljesen egyértelmű legyen az utalás. 210 Likes, 54 Comments – Alcreme (@alcreme) on Instagram: “Вдох-Выдох. Подготовились? Ужасно, опять красивая девушка.


Ezután a színész elkezd készülődni, hogy elhagyja a házat, miközben szabadkozik amiatt, hogy elfoglalt lesz az elkövetkezendő hetekben, de megígéri, hogy majd kiengeszteli a hölgyet, aki ezután megigazítja Hiddleston gallérját.

Tom Hiddleston Centrum Commericial (China)

Tom Hiddleston released a commercial for Centrum on his weibo channel https://m.weibo.cn/detail/4354392918516979 We are hosting a fundraiser for Unicef UK to mark Tom Hiddleston’s birthday. You can also enter a raffle to win fun prizes. The fundraiser + raffle are open to all countries. Winners will be selected February 10, 2020.

A reklám felkerült az internetre, ezáltal elérhetővé vált a nézőknek a világ minden tájáról. A rajongók arról számoltak be a Twitteren, hogy a reklám rendkívül kellemetlen érzést keltett bennük, és Hiddleston színészi játéka a videóban természetellenes. Bár volt, akik azt mondták, bármikor bevennék a Centrumot, ha Hiddleston emlékeztetné őket rá, a többség teljesen értetlenül állt a reklám előtt.

Promóció
ForrásDesigntaxi
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3