Tom Hiddleston bizarr multivitamin reklámja kiakasztotta a nézőket

Úgy tűnik, a nézőknek nem nyerte el a tetszését a kínai multivitamin reklám, amiben Tom Hiddleston szerepel, írja a DesignTaxi.

Tom Hiddleston (Bosszúállók Lokija)a Centrum reklámjában reggelit készít egy nőnek, a kamerabeállításokból feltételezhetően magának a nézőnek. Miután tálalja az ételt, emlékeztet, hogy a Centrum bevételét se felejtsük el.

Reklám vagy pornó? Durva képekkel reklámoznak egy jégkrémet

A képek elég forró hangulatot teremtenek, úgyhogy nem csoda, hogy némelyik fotón olvadásnak indultak a jégkrémek. Az első kép a „Felnőtt fagyi – felnőtt fotók” felirattal jelent meg, csak hogy teljesen egyértelmű legyen az utalás. 210 Likes, 54 Comments – Alcreme (@alcreme) on Instagram: “Вдох-Выдох. Подготовились? Ужасно, опять красивая девушка.


Ezután a színész elkezd készülődni, hogy elhagyja a házat, miközben szabadkozik amiatt, hogy elfoglalt lesz az elkövetkezendő hetekben, de megígéri, hogy majd kiengeszteli a hölgyet, aki ezután megigazítja Hiddleston gallérját.

Tom Hiddleston Centrum Commericial (China)

Tom Hiddleston released a commercial for Centrum on his weibo channel https://m.weibo.cn/detail/4354392918516979 We are hosting a fundraiser for Unicef UK to…

A reklám felkerült az internetre, ezáltal elérhetővé vált a nézőknek a világ minden tájáról. A rajongók arról számoltak be a Twitteren, hogy a reklám rendkívül kellemetlen érzést keltett bennük, és Hiddleston színészi játéka a videóban természetellenes. Bár volt, akik azt mondták, bármikor bevennék a Centrumot, ha Hiddleston emlékeztetné őket rá, a többség teljesen értetlenül állt a reklám előtt.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból