A Pókember és az Eufória sztárja, Tom Holland és Zendaya állítólag magasabb szintre emelik kapcsolatukat és összeköltöznek.

Az Egyesült Királyságban

Meglepő lépésként a hollywoodi sztárok egy 3 millió font értékű londoni kastélyban telepednek le, és nem Los Angelesben. A hatágyas ház Richmondban, Délnyugat-Londonban található – négy mérföldre onnan, ahol Tom Holland született és felnőtt.

A 25 éves Tomnak már van egy lakása Londonban, a szintén 25 éves barátnőjének, Zendayának pedig Los Angelesben. Tom a múlt hónapban vásárolta meg az új ingatlant, és a pár 250 000 font értékű felújítást tervez. Állítólag egy edzőterem, mozi és egy “férfibarlang” is lesz benne – közölte a Daily Star.

Egy forrás azt mondta, „Túl a holdon vannak az ingatlannal és az első közös otthonuk megszerzésével kapcsolatban. Nagyon szerelmesek, és azt akarták, hogy az első otthonuk Londonban legyen, ahol Tom felnőtt. Mindenki örül nekik”.

Kapcsolatuk története

Tom és Zendaya 2016-ban találkozott először a Pókember: Hazatérés forgatásán, bár nyilvánosan soha nem erősítették meg kapcsolatukat. Miután azonban tavaly a sztárok egy autóban csókolózva lebuktak, a rajongók számára nyilvánvalóvá vált, hogy valójában is együtt vannak.

Zendaya 25. születésnapján Tom posztolt egy képet az Instagramon, „az én MJ-mként” emlegette őt. Egy későbbi Instagram-bejegyzésben Zendaya “az én Pókemberem”-ként hivatkozott Tomra.
Később Tom elárulta, hogy magánéletét távol akarja tartani a nyilvánosságtól. “Úgy éreztük, hogy megfosztottak a magánéletünktől. Nem hiszem, hogy arról van szó, hogy nem álltunk készen – egyszerűen nem akartunk [beszélni róla].”
Eközben Zendaya ugyanezt a gondolatot erősítette: “Abban az érzésben mindketten osztozunk, hogy amikor igazán szeretsz és törődsz valakivel, bizonyos pillanatokkal vagy dolgokkal, azt szeretnéd, ha a sajátod lenne.”

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet