Zendaya és Tom Holland 2017-ben szerepeltek először együtt a Pókember: Hazatérés című filmben, és a rajongók azonnal reménykedni kezdtek, hogy a színészek a valóságban is egy párt alkotnak majd. De mint kiderült, nem mindenki drukkolt nekik.

Amy Pascal nem volt elragadtatva a pár hírétől

Tom Holland és Zendaya 2021-ben vállalták nyilvánosan a kapcsolatukat. A pár a Pókember: Hazatérés című film forgatásán találkozott, a filmsorozatban pedig szintén szerelmeseket alakítanak.

A rajongók nagy örömmel fogadták, amikor a paparazzi lencsevégre kapta a két sztárt egy autóban csókolózni. A Pókember-filmek producere, Amy Pascal azonban nem ugrott ki a bőréből a hír hallattán, írja a 24.hu.

Tom Holland és Zendaya már a harmadik Pókember-pár

Korábban minden Pókembert alakító színész összejött a szuperhős szerelmét alakító színésznővel. Tobey Maguire és Kirsten Dunst kapcsolata után Andrew Garfield és Emma Stone románca következett, ezt a „hagyományt” követi most Tom Holland és Zendaya.

Amy Pascal már Andrew Garfieldot és Emma Stone-t is óvva intette a kapcsolattól, és amikor beválogatták Hollandot és Zendayát az új Pókember-filmekre, külön-külön megkérte őket, hogy ha lehet, próbálják meg kerülni a randizást, mivel az megnehezíti a közös munkát.

Mindkettejüket félrehívtam, hogy beszéljek velük, amikor először beválogattuk őket. Ne jussatok el idáig, csak ne jöjjetek össze. Korábban Andrew Garfieldnak és Emma Stone-nak is ugyanezt a tanácsot adtam, de se ők, sem Zendayáék nem hallgattak rám

– mesélte.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet