Szétkoncertezi hazánkat Tommy Cash: idén az Akváriumban

Tommy Cash legfrissebb, Pussy Money Weed című száma csak címében hajaz egy klasszikus rap dalra. Klipjében ugyanis fogyatékkal élő modellek szerepelnek.

Az észt rapper szerint minden ember szép és ezt igyekszik bemutatni videóiban is. A gopnik őrületbe hajló bulijairól híres zenész megjárta már a Dürert és a Parkot is. Most viszont az Akvárium Klubba látogat el.

TOMM¥ €A$H a világ egyik legkülöncebb rappere, a poszt szovjet Tallinn egyik oroszok lakta lakótelepéről. A balti „gettó” pedig nem elnyelte, hanem sajátos művészetének melegágya volt.

TOMM¥ sosem olvadt bele a szürkeségbe, graffitizett, táncolt, majd jött a zene, amit brutális, környezetünknek kegyetlen görbe tükröt tartó klipekkel tálal.

2014-ben jelent meg EUROZ DOLLARZ YENIZ című albuma. Majd jött a WINALOTO meglehetősen pikáns klipje, míg végül a Surf hiperszexuális víziójával végképp letarolta az internetet. Sőt, TOMM¥ videográfiája a mai napon a Pussy Money Weed-del bővült, melyben fogyatékossággal élő embereket mutat be egyfajta párhuzamos univerzumba helyezve a táncosokat.

12916192 539519186228182 21520190676774758 o
/ Fotó: Renee Altrov

Elmondása szerint a videóban mindenképpen táncot szeretett volna. Azonban nem táncként bemutatva, mint például a Step Up-ban, hanem sokkal inkább mozgásként, életként megjelenítve.

A klipről így mesélt:

Csak próbálok különböző embereket bemutatni különböző helyeken, olyan dolgokat, amiket talán az emberek nem szívesen néznek vagy mennek el. Számomra minden egyes ember szép.

A videót ezúttal is Anna-Lisa Himma jegyzi.

TOMMY CASH – PUSSY MONEY WEED (Official Video)

LISTEN TO TOMMY CASH ON SPOTIFY HERE ~ https://tommycash.lnk.to/discographyYD INSTA: https://tommycash.lnk.to/instaYD FACEBOOK: https://tommycash.lnk.to/fbYD…

Tommy Cash az elmúlt években azonban nemcsak videó nézettségével ér el hihetetlen számokat. Sorra tölti meg Európa klubjait. Olyan fesztiválok közönsége guggolt már úgy, ahogy TOMM¥ diktál, mint az Eurosonic, az Electric Castle, a Roskilde vagy éppen a Sonar Fesztivál.

#web | #facebook | #twitter | #instagram | #spotify | #youtube

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2018. április 11., 20 óra

Helyszín: Akvárium Klub, Budapest

Jegyár: 3. 200 HUF elővételben; helyszínn 4. 000 HUF

Jegyfoglalás: ITT

A szerk. ajánlása

Címlapról

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból