Követem Events A világ legkülöncebb előadója, Tommy Cash lemezbemutatóval látogatja meg...

A világ legkülöncebb előadója, Tommy Cash lemezbemutatóval látogatja meg Budapestet

Promóció

A világ legkülöncebb rappere, az észt Tommy Cash november 30-án jelentette meg régóta várt ¥€$ új lemezét. Február 18-án pedig nálunk is bemutatja a Dürer Kertben.

Promóció

A világszerte elismert konceptuális művész és zenész, Tommy Cash az elmúlt pár évben tarolta le az internetet meghökkentő videóival és sajátos látásmódjával. És miután bejelentette a turnéjának időpontjait és helyszíneit, egy időben X-RAY vadonatúj dalával bővül a nem semmi videográfia. Az új klip egyúttal már a novemberben érkezett ¥€$ előfutára.

TOMMY CASH – X-RAY (Official Video)

NEW ALBUM “¥€$” OUT NOW! STREAM NOW: http://platoon.lnk.to/yes Booking Europe: chris@primarytalent.com Booking Russia: ag@unipopmusic.com Booking Usa: MHayes@icmpartners.com Management: annalisahimma@gmail.com https://www.instagram.com/tommycashworld/?hl=en Song produced by Danny L.

Természetesen a lemez Tommy Cash eddigi művészetéhez hasonlóan eklektikus és izgalmas lesz, meglepő fordulatokkal. Olyan művészek működnek közre rajta, mint Boys Noize, Amnesia Scanner, A.G. Cook és Danny L Harle és még néhány váratlan, meglepetés név is feltűnik majd az albumon.

Tommy Cash, a világ egyik legkülöncebb rappere / Fotó: Az előadó hivatalos Facebook-oldala

És bár korábban is igen masszív volt a Tommy-rajongók köre, kultusza az elmúlt 12 hónapban még tovább nőtt, köszönhetően például a Dazed Magazine Dazed 100 listáján elért 8. helynek, a Charli XCX-szel való turnézásnak vagy éppen annak, hogy szerepelt Rick Owen SS19 showján.

Szétkoncertezi hazánkat Tommy Cash: idén az Akváriumban

Az észt rapper szerint minden ember szép és ezt igyekszik bemutatni videóiban is. A gopnik őrületbe hajló bulijairól híres zenész megjárta már a Dürert és a Parkot is. Most viszont az Akvárium Klubba látogat el. TOMM¥ €A$H a világ egyik legkülöncebb rappere, a poszt szovjet Tallinn egyik oroszok lakta lakótelepéről.

Tommy Cash már többízben bizonyította Magyarországon, hogy élő showja csaknem olyan őrült és erőteljes, mint videói. Most viszont itt az újabb eljövetel!

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2019. február 18., hétfő, 20 óra

Helyszín: Dürer Kert, Budapest

Jegyár: 5. 500 HUF

Jegyfoglalás: ITT

Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3