A Top Gun: Maverick sztárja elismeri, nehéz Tom Cruise-zal tartani a tempót

Miles Teller és Tom Cruise főszereplésével érkezik a Top Gun folytatása, Maverick címmel. Az eredeti szereposztásból Val Kilmer is visszatér a filmben.

Miles Teller elárulta, hogy keményen dolgozott azon, hogy tartani tudja a tempót Tom Cruise-zal, az 1986-os vadászgép pilótákról szóló Top Gun című film folytatásának forgatásán.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Semmi sem volt a filmben, aminek a megvalósításához ne kellett volna kemény felkészítésen részt venni [/perfectpullquote]

– nyilatkozta a Miles Teller a The Warpnak a forgatás végének közeledtével.

Az új Top Gunban Miles Teller játssza Bradley Bradshaw pilótát, Anthony Edwards által alakított Goose fiát, akit az eredeti filmben megöltek. A filmben olyan sztárok mellett játszik, mint Glen Powel, Ed Harris, Jennifer Connelly és Val Kilmer, aki Iceman szerepében tér vissza.

miles teller top gun 2
Miles Teller játssza Bradley Bradshaw pilótát az új Top Gun filmben/ Fotó: Parade

A színész nem árult el további konkrétumot, de elmondta, hogy nagyon tiszteli Tom Cruise gyakorlatias hozzáállását és azt, hogy a közel negyven éves karrierje alatt végig energikus tudott maradni.

Justin Bieber keménykedik: ketrecharcra hívta Tom Cruise-t!

Mint ismeretes, Tom Cruise minden filmjében maga végzi a kaszkadőr jeleneteket. Justin Bieber popénekest viszont ez nem érdekli, és kihívta egy ketrecharcra, írja a . I wanna challenge Tom Cruise to fight in the octagon. Tom if you dont take this fight your scared and you will never live it down.

„Mesterkurzust kaphattam filmkészítésből: Tom mindig a nézők fejével gondolkodik. Valakivel együtt dolgozni, aki ennyire aprólékos minden szempontból, szó szerint minden részletre odafigyel a kamerától a forgatókönyvig, a karaktertől a sminkig, bárki, aki vele dolgozik szerencsésnek mondhatja magát” – áradozott színésztársáról Teller.

tom cruise top gun maverick
Tom Cruise visszatér ez egyik első sikeréhez a Top Gunhoz / Fotó: Dglobe

A filmet a szintén Tom Cruise főszereplésével készült Obvilion rendezője, Joseph Kosinski készíti, és 2020. június 26-án repül be az amerikai mozikba.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból