Nem szólalhatsz fel a Parlamentben, ha letegezed Orbán Viktort

Contextus

Contextus

Az országgyűlés házszabálya szerint nem megengedett a tegeződés. Tordai Bence, a PM politiksa ezt kétszer is megszegte, amikor Orbán Viktorhoz címezte beszédét. A pláne ebben, hogy a miniszterelnök jelen sem volt.

Még egy éve Tordai Bence párbeszédes aktivista kiplakátolta Orbán Viktor parlamenti dolgozószobáját. Kövér László házelnök örökre kitiltotta őt a Parlament épületéből. Csakhogy Tordai a 2018-as választáson bejutott az országgyűlésbe, ugyancsak a Párbeszéd színeiben. Így beült és már fel is szólalt.

Tordai Bence, a PM politikusa, az Országygyűlés jegyzője / Fotó: PM hivatalos weboldala

De újabb ősbűnt követett el! Nem kell ahhoz jelen lenned, hogy kiálljanak melletted. Nem az volt a baj, hogy Orbán Viktort és a kormánypárti képviselőket sértegette, hanem az, hogy mindezt tegezve tette. Pedig a miniszterelnök nem tudott részt venni aznap.

A jelenetet vágatlanul itt tudjátok megnézni. Elsőként 01:40-nél, majd 02:20-nál szól rá Tordaira a házelnök:

Tordai: ne szavazzátok meg a törvényjavaslatot!

“Fideszesek és kádéenpések! Ha éreztek bármilyen felelősséget a választóitok és a teljes magyar nemzet iránt, akkor nem szavazzátok meg ezt a törvényjavaslat…

Kezdőlap > Uncategorized > Nem szólalhatsz fel a Parlamentben, ha letegezed Orbán Viktort
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest

A szerk. ajánlása

Megfélemlítés az interneten

Nincsen semmi baj. Igaz, az AKPH feloszlott, eltelt egy évtized új anyag nélkül, de Süveg ’Saiid’ Márk a háttérben már régóta készült az album formátumú feltámadásra.

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból