Nézem Színház Először reagált a sajtónak Törőcsik Mari, miután kiengedték a...

Először reagált a sajtónak Törőcsik Mari, miután kiengedték a kórházból

Promóció

Március végén írtuk meg, hogy Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze kórházba került. Sajtóértesülések szerint legalább egy hétig bent tartották. Műtét utáni terveiről beszélt.

Promóció

Törőcsik Mari az első színész, aki Kossuth Nagydíjban részesült. Sajnos azonban nem vehette át a díjat az ünnepségen betegsége okán.

Törőcsik Mari az első színész, aki Kossuth Nagydíjban részesülhetett. Azonban betegsége miatt nem lehetett az ünnepségen. De a három Kossuth-díjjal kitüntetett színművész boldog, hogy egy egész ország aggódik érte.

Ugyan nem vehette át, de reagált az elismerésre. “Mióta tudom, hogy megkapom, komolyan mondom, egyre jobban érzem magam. Igaz, Budapestre, a Parlamentbe még nem tudok felmenni. Egyelőre ahhoz is össze kell szednem magam, hogy eljussak a szombathelyi kórházba vizsgálatra. De, itt Velemben aztán kipihe­nem magam, itt nyugalom és béke van” – mondta a Borsnak. Mint hozzátette: “Azt gondolom, nem kell sokáig várnom rá, hogy a polcomra tehessem. Abban biztos vagyok, hogy elhozzák nekem.”

Vidnyánszky Attila és Cserhalmi György csütörtökön meglátogatta velemi otthonában Törőcsik Mari színművészt / Fotó: Végh István

Törőcsik Mari elhagyta a szombati helyi kórházat. A nyelőcsövét kellett tágítani, mert nagyon nehezen tudott enni.  A Blikknek elmondta, „jól vagyok, ebben a szép napsütésben egészen remek az ember hangulata. Felderítette a kedvemet a friss levegő és a madárcsicsergés, szívesen mennék a kertbe egy kicsit tenni-venni, de egyelőre kiülni a szabadba is csodálatos érzés, hallgatom a fák susogását.

Törőcsik Mari / Fotó: MTI / Mohai Balázs

Mint hozzátette: “Az is eszembe jutott, hogy ha minden jól alakul, szeretnék utazni egy keveset.Régebben már megígértem a kollégáknak, ismerősöknek, hogy újra felmegyek Budapestre. Persze azért sok múlik azon, hogy később hogyan érzem magam. Mindenesetre már elgondolkodtam rajta, hogy menni kellene. Az elmúlt időszak nagyon szép volt, sok erőt ad az emberek érdeklődése, törődése, igazán megható ez. A születésnapomon is sokan köszöntöttek fel, sok jókívánságot kaptam.”

ForrásBlikk
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3