Törőcsik Mari: “Az utóbbi napokban tényleg rosszul éreztem magam, de mára ez megváltozott”

Törőcsik Mari újra interjút adott, amelyben elmondta, nagyon nehéz időszakon van túl. Ám mára ez megváltozott.

Még márciusban írtuk meg, hogy Törőcsik Mari, a Nemzet Színész kórházba került. Sajtóinformációk szerint bent tartották egy hétig, ahol műteni kellett a nyelőcsövének tágítása okán.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Jól vagyok, ebben a szép napsütésben egészen remek az ember hangulata. Felderítette a kedvemet a friss levegő és a madárcsicsergés, szívesen mennék a kertbe egy kicsit tenni-venni, de egyelőre kiülni a szabadba is csodálatos érzés, hallgatom a fák susogását[/perfectpullquote]

– mondta az operáció után.

törőcsik mari állapota
Törőcsik Mari újra jobban érzi magát / Fotó: Blikk

Ezen időszak után a Ripost interjút készített vele, amelyből megtudhattuk, jókedvű.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Öltözködöm és indulok ki a kertbe. Az utóbbi napokban tényleg nagyon rosszul éreztem magam, ahogy mindig, ha beborul, esik és hideg van. Nehezemre esett a beszéd és a levegővétel is. Mondanom sem kell, hogy a hangulatom sem volt éppen rózsás, de mára ez megváltozott. Amikor felébredtem és láttam, hogy süt a nap, máris jókedvem lett és nem is szédelgek. Szóval ma betartom az orvos utasítását és sétálni fogok a jó meleg napsütésben.[/perfectpullquote]

Azt is megtudhattuk, hogy minden vágya visszatérni a Nemzeti Színházba. “Jó lenne újra érezni a színházi légkört, de ezzel még egy ideig várnom kell. Mindent megteszek, hogy felerősödjek annyira, hogy elmehessek a Nemzetibe, ha csak néhány órára is” – tette hozzá Törőcsik Mari.

Végre kiderült, mi állhat Törőcsik Mari betegsége mögött

Törőcsik Mari és Maár Gyula több mint negyven évig éltek házasságában, ami a Kossuth-díjas filmrendező 2013-ban bekövetkezett váratlan halálával ért véget. Törőcsik ezt követően hosszú ideig magába roskadva gyászolta férjét, aki nélkül, mint mondta, megszűnt létezni. Járai Máté a adott interjút, amelyben többek között a nagyapja és nagymamája közti viszonyt vették górcső alá.

Sajtóinformációk szerint a Nemzet Színésze további kórházi kezelésekre szorul, az agyvérzése miatt lebénult jobb kezével rendszeresen megfigyelik és kezelik.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból