Törőcsik Mari újra interjút adott, amelyben elmondta, nagyon nehéz időszakon van túl. Ám mára ez megváltozott.

Még márciusban írtuk meg, hogy Törőcsik Mari, a Nemzet Színész kórházba került. Sajtóinformációk szerint bent tartották egy hétig, ahol műteni kellett a nyelőcsövének tágítása okán.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Jól vagyok, ebben a szép napsütésben egészen remek az ember hangulata. Felderítette a kedvemet a friss levegő és a madárcsicsergés, szívesen mennék a kertbe egy kicsit tenni-venni, de egyelőre kiülni a szabadba is csodálatos érzés, hallgatom a fák susogását[/perfectpullquote]

– mondta az operáció után.

Törőcsik Mari Állapota
Törőcsik Mari Újra Jobban Érzi Magát / Fotó: Blikk

Ezen időszak után a Ripost interjút készített vele, amelyből megtudhattuk, jókedvű.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Öltözködöm és indulok ki a kertbe. Az utóbbi napokban tényleg nagyon rosszul éreztem magam, ahogy mindig, ha beborul, esik és hideg van. Nehezemre esett a beszéd és a levegővétel is. Mondanom sem kell, hogy a hangulatom sem volt éppen rózsás, de mára ez megváltozott. Amikor felébredtem és láttam, hogy süt a nap, máris jókedvem lett és nem is szédelgek. Szóval ma betartom az orvos utasítását és sétálni fogok a jó meleg napsütésben.[/perfectpullquote]

Azt is megtudhattuk, hogy minden vágya visszatérni a Nemzeti Színházba. “Jó lenne újra érezni a színházi légkört, de ezzel még egy ideig várnom kell. Mindent megteszek, hogy felerősödjek annyira, hogy elmehessek a Nemzetibe, ha csak néhány órára is” – tette hozzá Törőcsik Mari.

Végre kiderült, mi állhat Törőcsik Mari betegsége mögött

Törőcsik Mari és Maár Gyula több mint negyven évig éltek házasságában, ami a Kossuth-díjas filmrendező 2013-ban bekövetkezett váratlan halálával ért véget. Törőcsik ezt követően hosszú ideig magába roskadva gyászolta férjét, aki nélkül, mint mondta, megszűnt létezni. Járai Máté a adott interjút, amelyben többek között a nagyapja és nagymamája közti viszonyt vették górcső alá.

Sajtóinformációk szerint a Nemzet Színésze további kórházi kezelésekre szorul, az agyvérzése miatt lebénult jobb kezével rendszeresen megfigyelik és kezelik.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet