Megszólalt Törőcsik Mari, hogy újra kórházba került és megműtötték

Törőcsik Mari újra kórházba került, értesülések szerint legalább egy hétig bent is tartják a nemrég kitüntetett Kossuth Nagydíjas színésznőt.

Sajtóinformációk szerint Törőcsik Mari színésznőt biztosan bent tartják egy hétig a Markusovszky Kórházban. Egy előre eltervezett, kisebb műtétet hajtottak végre Törőcsiken, hogy könnyebben tudjon enni.

Törőcsik Mari reagált arra, hogy ő az első színész, aki megkapta a Kossuth Nagydíjat

Törőcsik Mari március 15-én Kossuth Nagydíjban részesült, amelyet betegsége miatt nem vehetett át. Elvonultan él velemi házában, hogy feltöltődjön. Törőcsik a legtöbbet díjazott magyar színésznő, és a Nagydíjjal felért a csúcsra. Többek között egyedül neki ítélték oda háromszor a Kossuth-díjat. Sőt, Nemzet Művésze elismerésben is részesült, valamint a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.

Legutóbb tavaly szeptemberben került kórházba. Jordán Tamás erősítette meg a hírt, hogy immun- és vitaminterápiára feküdt be.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A szombathelyi kórházban vagyok. Azért kellett befeküdnöm, mert nehezen tudtam enni és tágítottak a nyelőcsövemen. Azt mondták az orvosok, hogy ezen a héten még biztosan itt maradok[/perfectpullquote]

– mondta a 24.hu-nak Törőcsik Mari.

dmoha20101218015 16
Törőcsik Mari / Fotó: Illyés Tibor

Ugyan nem lehetett a Kossuth Nagydíj átadó ünnepségén, de nagyon boldoggá tette, hogy sokan aggódnak érte.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Mióta tudom, hogy megkapom, komolyan mondom, egyre jobban érzem magam. Igaz, Budapestre, a Parlamentbe még nem tudok felmenni. Egyelőre ahhoz is össze kell szednem magam, hogy eljussak a szombathelyi kórházba vizsgálatra. De, itt Velemben aztán kipihe­nem magam, itt nyugalom és béke van[/perfectpullquote]

mondta a Borsnak Törőcsik.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból