Törőcsik Mari Kossuth-nagydíjas színésznő kórházban kapott tüdőgyulladást.

Nem tudott beszélni vele Bodrogi Gyula

Törőcsik Mari unokája, Járai Máté erősítette meg a hírt, miszerint a Jászai Mari-díjas, Kossuth-nagydíjas színésznő tüdőgyulladással fekszik a kórházban.

“Jelenleg stabil az állapota, az eredményei pedig hol jobbak, hol picit rosszabbak” – mondta Járai. A szintén Jászai Mari-díjas színész hozzátette, sajnos, nem ez az első alkalom, hogy tüdőgyulladása van, de reméljük, minél hamarabb felépül és kiengedik a kórházból.”

Torocsik Mari Betegsege Korhazban Van Tudogyulladas
Törőcsik Mari Kossuth-Nagydíjas Színész / Fotó: Pozsonyi Zita

Volt férje és barátja, Bodrogi Gyula is nyilatkozott. Mint mondta Bodrogi, sajnos nem tudták Törőcsiknek odaadni a telefont, az ápolójával, Tamással beszélt. Bodroginak megerősítették a kórházi dolgozók, hogy jobban van volt felesége. Mindazonáltal Bodrogi hozzátette, “ha teljesen jól lenne, akkor ezt már ő maga mondaná el nekem.” 

Néhány napja Jordán Tamás Jászai Mari-díjas színész, Törőcsik barátja nyilatkozott a színésznő állapotát illetően. Jordán elmondta, „jól reagál a kezelésre, gyógyulgat, és van rá esély, hogy már a hétvégén elhagyhatja a kórházat, és hazatérhet velemi otthonába.”

Már 2017-ben is tüdőgyulladással szállították kórházba Törőcsik Marit

Körülbelül egy hete került kórházba Törőcsik, akkor hőemelkedéssel. A szomszédai szerint éppen azért vitték be, hogy elkerüljék a nagyobb bajt, a tüdőgyulladást. 

Az elmúlt években rendszeresen került kórházba, hol kisebb, hol nagyobb probléma okán. (A fentebb beágyazott cikkünkben vettük végig, mikor és miért került kórházba Törőcsik Mari.)

Nem ez az első alkalom, hogy Törőcsiknek tüdőgyulladása van, 2017-ben is hetekig ápolták a kórházban, és mivel erős dohányos volt, valószínűleg nincs tökéletes állapotban a tüdeje sem.

Tavaly novemberben jelentette be a színésznő, hogy többé már nem áll színpadra.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk